Extra −20 % cu codul EXTRA20Se termina la 177 ore 39 minute
+40 368 228 123 (zile lucratoare, 9-15)

NOUA COLECȚIE CULITO DIN SPANIA FW18

  18. 10. 2018      Different TV CZ / SK

CULITO FROM SPAIN

>

Astăzi vom arunca o privire la un brand frumos care a venit la noi de departe - CULITO FROM SPAIN. Puteți vedea acest brand pe magazinul nostru electronic de mult timp. Cu toate acestea, nu încetează să ne uimească și, cu fiecare nouă colecție, avem o speranță în ochi și ne îndrăgostim la prima vedere. Din nou și din nou...

Spania este un loc frumos în care se nasc piese de modă cu adevărat interesante și colorate. De aceea, actuala colecție FW 2018 este atât de interesantă, atât de interesantă încât tocmai am filmat un nou episod din Different TV despre ea. Știm însă că vremea frumoasă este pe cale să se stingă. Dar încă mai sperăm că va mai rămâne pe aici o vreme. Dar Nicole avea o întrebare: "Și dacă nu se întâmplă așa?" a întrebat. Dar Simcha nu a ezitat nici o clipă să răspundă și a întins mâna spre o rochie frumoasă, pe care o poți purta chiar și pe vreme rece, iar dacă și asta... Poți purta o rochie minunat de colorată la o petrecere și îți poți fermeca prietenii din jurul tău.

Recent, am scris să vă simțiți confortabil cu lumânări și ceai.Nu astăzi. Întindeți picioarele în sus. Pregătiți băutura de vară preferată și să ne amintim împreună despre o vară minunată.

VESTECULITO LADIES' DRESS FROM SPAIN

>

Publicat: Martin Špeta

V-a placut articolul?