TRANSPORTUL GRATIS + CADOUTRANSPORTUL GRATIS + CADOUO VREAU!
+40 799 210 992 (zile lucratoare, 9-15)

Noua colecție de pantofi Melissa Autumn / Winter 2018 este aici!

  02. 07. 2018      Din lumea modei

Noua colecție de Melissa Autumn / Winter 2018 este aici! Nu-ți face griji, nu trecem de vară. Marca de moda Melissa vine din Brazilia, unde caldura este mai mult sau mai putin inca, asa ca acum avem piese noi pentru tine. Noua colecție este plină de piese originale și elegante.

Îl iubim pe pantofii Melissa, în special pentru stilul lor nesfârșit. Sunt fabricate din material plastic special Melflex , care este plăcut, durabil și adaptabil. Avantajul acestor pantofi este, de asemenea, că vă veți distra pentru mai multe sezoane. Melissa este în plus impregnată cu o esență specială parfumată, care nu scapă niciodată. Miroase ca gingiile si nu mananca toata ziua, ci tot pantofii.

Care este noua colecție de toamnă / iarna 2018? Să o privim îndeaproape. Balerine, sandale, papuci, papuci, mocasini sau adidași. Și în culorile care sunt supuse tendințelor actuale de modă. Pe scurt, trebuie să alegi. Absolut trebuie să aibă o bucată, există piese cu motivul unicorn, așa că și Melissa nu poate lipsi de acest motiv.

Melissa balerină

Melodia flip flops

adidași Melissa

Mai multe inspirații pot fi găsite în videoclipul nostru pe TV Diferite !

 

 

Publicat: Differenta Team

V-a placut articolul?

Acest site utilizează cookie-uri pentru a furniza servicii, pentru a personaliza anunțurile, și pentru a analiza traficul. Mai multe informatii