Extra −20 % cu codul EXTRA20Se termina la 69 ore 13 minute
+40 368 228 123 (zile lucratoare, 9-15)

NOUA COLECȚIE DESIGUAL PRIMĂVARĂ/VARĂ 2020

  23. 03. 2020      Different TV CZ / SK

Știri de la Desigual sunt mereu aici pentru tine! Modele uimitoare pline de motive colorate pentru a lumina străzile orașului. Aflați ce a pregătit Desigual pentru noua colecție Primăvara/Vara 2020 în videoclipul de astăzi. Să o facem, pe jumătate gata!

>

Cea mai mare noutate este că, marca a făcut o întoarcere de 180º! Nu vă faceți griji, nu este vorba de o schimbare de producție. Desigual va continua să facă piese de modă frumoase pentru noi. Dar ne-am schimbat logo-ul și asta este cea mai vizibilă schimbare.

Noul logo arată astfel - .lɒυϱiƨǝi????.

/ p>

Cu această mișcare, brandul Desigual vrea să ne arate că este cu adevărat Desigual. Că nu se teme de schimbări majore. Că uneori este bine să ieși din zona de confort și să faci ceva care să șocheze. Pentru a arăta lumii că acest brand este încă original, jucăuș și aduce bucurie în lume! Și trebuie să recunoaștem, cu siguranță au făcut asta!

Colecția din acest an nu se termină cu această nouă lansare. Desigual are o selecție uriașă de rochii, genți, rucsacuri, topuri, tricouri ..... Există o mulțime de opțiuni, așa că am rugat-o pe stilista noastră Simona să aleagă cele mai bune piese și să vă povestească despre ele. Fă-te comod și ia-ți trei minute pentru a te cufunda într-o lume de culoare și motive originale de la marca Desigual.

/ p>

Când altundeva să te deconectezi pentru o vreme decât acum. Fă-te fericit la modă, pentru că bucuria este importantă. Toate lucrurile merg mai bine cu un zâmbet și o bună dispoziție. Aceasta este o rețetă garantată. Și știi ce? Potăm să o facem împreună!

▶︎ NOUA COLECȚIE DESIGUAL


>

Publicat: Martin Špeta

V-a placut articolul?