Extra −10 % cu codul EXTRA10Se termina la 89 ore 40 minute
+40 368 228 123 (zile lucratoare, 9-15)

Noua colectie de pantofi din plastic Ipanema pentru primavara si vara anului 2019

  %15. %05. %2019      Din lumea modei

Primăvara bate încet, dar sigur la ușă, așa că este momentul potrivit să improspatam raftul de pantofi cu piese noi proaspete de primavara. De aceea avem o veste bună pentru dvs., avem la e-shop noua colecție de pantofi de la brandul de modă Ipanema.

Ipanema

Ipanema a fost una dintre marcile de top ale pantofilor de plastic Grendene din 2001. Dupa Melissa, Mel by Melissa si Grendha, au dorit productia unei alte bijuterii de vara, de care se vor indragosti mii de femei din intreaga lume. Ipanema aduce forme interesante de flip-flops, sandale decorate original, precum și modele elegante pe pantofi, platforme sau papuci confortabili, și foarte popularii balerini. Am adaugat in stoc la noi la Differenta cu adevărat o mulțime modele noi, superbe, astfel incat aveti de unde alege.

Ce este tipic pentru Ipanema? Mai presus de toate, a preluat numele după renumitul cartier exotic Ipanema din Rio de Janeiro, cunoscut pentru vivacitatea sa de neegalat. Frumoasa plajă Ipanema Calçadão se intinde de-a lungul acestei zone, care este pe alocuri pavată cu un model specific, iar acest model se află și pe tălpile sau pe brantul interior al acestor pantofi de plastic. Doar ca sa va reamintim ;)

Pantofii Ipanema sunt fabricați dintr-un plastic flexibil Flexpand, care nu este doar moale, durabil și adaptabil, dar în principal este 100% reciclabil. Dacă cumpărați aceste piese de modă, veți fi fericite nu doar dvs., ci și mediul nostru înconjurător. În plus, le obțineți la un preț rezonabil.

Noua colecție de pantofi Ipanema pentru primăvara și vara anului 2019 este uluitoare. Completata de forme interesante, culori la modă, decorațiuni nesfârșite și în special piese durabile care vă vor face să vă distrați în timpul sezonului de vară. Îi veți iubi atât în vacanță, cât și în ocaziile obișnuite gen job, în oraș, pentru călătorii, dar și la sala de sport.

Sandale Ipanema

flip flops Ipanema

Publicat: Differenta Team

V-a placut articolul?