Gasiti iepurasul cu codul pentru o reducere de 20%Gasiti iepurasul + 20% reducereO VREAU!
+40 799 210 992 (zile lucratoare, 9-15)

Noua colectie Desigual sport primavara/vara 2018 este aici!

  02. 02. 2018      Din lumea modei

Nu-i asa ca printre rezoluțiile de Anul Nou ati inclus si faptul că în noul an începeti sa faceti sport, sau ca veti face mai mult sport? A trecut deja prima luna din an, si inca sunteti in căutarea motivație? Acum chiar ar trebui sa incepeti, cu adevărat! Este timpul, iar noi avem pentru voi o motivație in plus! Am primit noua colecție sport Desigual primăvară/vară 2018, si chiar aveti de unde alege!

Desigual sport

În timp, în categoria SPORT, de la câteva piese de bază, s-au adaugat atatea oferte, incat chiar aveti de unde alege. Și ceea ce noi credem este motivația principala, in materie de imbracaminte sport? O calitate buna, îmbrăcămintea sport trebuie sa fie funcțională. Acesta este un pas esențial pentru succes. Si, sa recunoastem, un design sport deosebit, care atinteste atatia ochi asupra noastra, cu siguranta e de luat in seama.

Și acum câteva informații despre noua colecție. Noua colectie Desigual sport pentru primavara si vara 2018 are cinci modele de bază. Acestea se numesc: Atlantis, Tropic, Essentials, Luminescent si Exorbidance. Nu va speriati de denumirile exotice. Fiecare colectie are motive diferite, insa le puteti desigur si combina intre ele,  și veți arăta întotdeauna grozav.

Puteți alege dintr-o gama diversa de stiluri, materiale si accesorii. Fiecare colectie deține topuri, tricouri, colanti, pantaloni de trening, jachete si adidași, rucsacuri, sau genti sport. Există mult mai mult de atat in fiecare colectie,  insa cam aceasta este baza. Dacă sunteți doar la început, si silueta voastra nu este chiar ca a lui Naomi Campbell, nu disperati. Puteți alege din multe taieturi si culori, care va vor avantaja. Piesele din această colecție si le pot permite toate femeile, indiferent de vârstă, și indiferent de silueta.

Mai mult decât atât, aveti de unde alege, indiferent daca va plac modelele sălbatice, incarcate, exotice, sau piesele simple, monocromatice. Sau le puteti combina intre ele colectiile, o piesa simpla, cu una mai incarcata, noi am probat, si arata de vis! De exemplu, colantii sport Atlantis se potrivesc perfect cu maieul/topul Essentials. Pe scurt, și asta e cu siguranta o stiti deja despre brandul Desigual, fantezia nu are limite. Important este sa va simtiti bine, astfel va veti atinge cu succes si obiectivele.

Desigual sport

Desigual sport

Desigual sport

Desigual sport

Să te inspire? Deci , să zameditovat;)

 

Publicat: Differenta Team

V-a placut articolul?

Acest site utilizează cookie-uri pentru a furniza servicii, pentru a personaliza anunțurile, și pentru a analiza traficul. Mai multe informatii