+40 799 210 992 (zile lucratoare, 8-16)

Noua colectie Desigual Toamna/Iarna 2017

  05. 07. 2017      Din lumea modei

Vara este aici, și ceea ce este în lumea modei asociat cu vara, sunt noile colecții de branduri individuale, pentru sezonul viitor. Și pentru că în Republica Cehă poate fi rece chiar și în timpul verii, suntem încântați că la noi deja puteti gasi noua colectia de toamna/iarna 2017 de la Desigual, care va va incalzi.

Noua colectie Desigual este ca un tribut adus femeilor independente, care nu se tem sa faca alegeri, sunt libere in gandire, și autentice. Nu se tem să meargă împotriva curentului, și sa aleaga ceea ce simt. Prin urmare, această colecție este inspirata de mai mulți curenți de moda - de la punk rock Anglia, după anii 80SUA. De la moda la dans, de la scena rock americană, la valul modern spaniol.

Desigual

În acest fel, moda bărbaților se combină cu cea a femeilor. Se intalnesc acum Glamour-ul cu hainele neformale, si piese sport cu punk, într-o combinație de frumusețe neașteptată. Patrimoniul culturii spaniole se reflectă din nou în blugi brodati, fuste in stil colaj, fuste mini florale, jachete mici, si super slim pantaloni rock. Nu luati acest stil absolut atemporal ca o rebeliune, ci ca pe un lux pe care vi-l puteți permite si dvs insiva.

rochie Desigual

Chiar și în timpul iernii puteti fi boho, deoarece stilul Boho este un stil care nu se demodeaza. Cu această tendință a venit Desigual deja în colecția trecuta, și a avut mare succes, așa că Desigual a decis să continue în această colecție cu Boho Chic style.

Noua colectie insa nu inseamna doar piese "nebunesti", ci si ceva mai moderat. Deci, va alege absolut toată lumea, indiferent de vârstă și statut. Ceea ce ne-a lasat pe noi cu gura deschisa, printre altele, sunt gențile și accesoriile colectiei, carora nu le lipseste designul perfect, dar si functiile extrem de practice. 

sac verso Desigual

Imaginați-vă o geantă de dama a cărei culoare, formă și mărime, sa poata fi ajustate în mod liber. Imaginați-vă ca veti cumpăra una, și veti primi, in schimb, 2, 3 sau 4 genti. O astfel de geantă cu greu v-ar putea plictisi. Dar ne vom opri deja, si va vom lasa sa va convingeti singure! :)

publicat: Nikol Valešová

V-a placut articolul?

Máte k tomu svůj názor?

Acest site utilizează cookie-uri pentru a furniza servicii, pentru a personaliza anunțurile, și pentru a analiza traficul. Mai multe informatii