Extra −10 % cu codul EXTRA10Se termina la 47 ore 42 minute
+40 368 228 123 (zile lucratoare, 9-15)

Noul logo Desigual este intors la 180 de grade

  %06. %08. %2019      Din lumea modei

Brandul Desigual din Barcelona a prezentat o mulțime de noutati, și noi am fost acolo. Cea mai mare este un logo nou, care este inversat cu 180 de grade. Astfel, Desigual arată că a fost mereu 100% diferit, altfel. Și acum o confirmă chiar si logo-ul lor.

Brandul a angajat un nou manager de marketing, pe Guillem Gallego. Acest tip cu experiență gigantica la branduri de renume, cum ar fi Nike, a decis să aducă o nouă briză întregului brand Desigual.

De exemplu, Desigual a șters toate postarile de pe Instagram, care sunt vizionate de aproape 1 milion de persoane, și începe o nouă eră.

"Desigual este joc și creativitate. Desigual înseamnă a privi viața dintr-un punct de vedere diferit. De a ne asuma mai multe riscuri, de a nu ne teme sa iesim din zona noastra de confort. Si cum mai mult putem sa exprimam toate acestea, daca nu sa luam logo-ul, si sa il rasturnam?" a declarat despre rebranding noul sef de marketing, Gallego.

Un astfel de pas curajos nu indrazneste oricine, si de aceea credem ca brandul Desigual prin asta va castiga si mai multe inimi ale fanilor din intreaga lume.

Iar noi, va garantam ca la noi gasiti intotdeauna cea mai diversa si mai mare gama. De la LICHIDARILE DE STOC DESIGUAL, pana la CEA MAI NOUA COLECTIE, pe care mereu v-o aducem ca fiind primii.

O parte interesantă a introducerii noului logo a fost distribuirea căștilor tuturor comercianților prezenți din întreaga lume, când toți au sărit și au dansat în fața sediului central al brandului, pe plaja din Barcelona.

"A fost o experienta cu adevarat puternica sa vezi zeci de oameni in rochii si costume, care reprezinta Desigual in diferite tari din intreaga lume din Rusia pana in Canada, in timp ce danseaza si sar desculti in nisipul de pe plaja din fata sediului central cu castile lor." a declarat Milan Polák, proprietar al e-shopului Different.Desigual simte că a crescut cu clienții săi. Ceea ce este minunat, doar ca a fost detașat de ținta tânără. Și, mai ales din acest motiv a ales aceste schimbări fundamentale.
A stabilit imediat noi colaborari cu multe fețe interesante din lumea modei. De exemplu, cu brandul Ecoalf, care produce produse din plasticul "cules" din mare. De asemenea, brandul și-a extins gama de accesorii, deoarece recunoaște că gențile Desigual sunt unul dintre cele mai importante elemente.   

Colecția SS20 - Desigual

Nu oricine îndrăznește să facă un astfel de pas, deci credem că Desigual va câștiga inimile multor fanii noi din întreaga lume.

Publicat: Milan Polák

V-a placut articolul?