+40 799 210 992 (zile lucratoare, 8-16)

NOUTATE! Chat pe site-ul nostru

  11. 11. 2016      Different TV CZ / SK

În ziua de azi, totul merge "pe repede inainte", toată lumea se grăbește undeva, și toată lumea vrea să știe mai totul, și imediat.

Prin urmare, nici noi nu am ramas in urma, desigur, si am pregătit pe site-ul nostru gadget-uri interesante, pe care le veti aprecia, cu siguranță. Într-adevăr, am adaugat chat-ul. Doar faceți clic pe site-ul nostru, în colțul din dreapta jos, vi se va deschide o fereastră de chat, și puteți apela destul de simplu la noi, pentru sfaturi.

Nu stiti dacă produsul care va place se va potrivi cu pantalonii dvs? Vă întrebați cât de lungi sunt bretelele unei poșete? Sau orice fel de îndoială? Scrieti-ne! În timpul programului de lucru, va vom răspunde în câteva secunde, sau, daca tocmai ne ocupam de altceva, in cateva minute. Daca nu aveti rabdare, ne puteti lasa adresa de e-mail, iar noi va vom trimite raspunsul pe e-mail. Haideti să vorbim despre grozavele  piesele de moda de la Differenta, pe chat-ul nostru ;)

► HOP, REPEDE LA E-SHOP!

publicat: Radek Vandra

V-a placut articolul?

Acest site utilizează cookie-uri pentru a furniza servicii, pentru a personaliza anunțurile, și pentru a analiza traficul. Mai multe informatii