Extra −10 % cu codul EXTRA10Se termina la 90 ore 45 minute
+40 368 228 123 (zile lucratoare, 9-15)

Noutatile Anekke sunt aici! Colecția FW19

  %30. %09. %2019      Din lumea modei

,, De vis. Frumoase. De genul celor pe care nu vreti să le mai lasati. Un vis despre locuri pe care toată lumea vrea să le cunoască. Despre Parisul romantic, un oraș al modei cu o istorie bogată, trecând pe langa iconicul Turn Eiffel, si pe lângă casele elegante și șic franceze. Inspir, și deodată sunt în deșert și ornamentează Egiptul, captivat de cultura și misterul său. Incredibil ... "

DaAcesta nu este un vis, acesta este un fapt. Colecția reala Anekke pentru toamna/iarna 2019, inspirată de Paris și Egipt, iconicitatea și farmecul lor. Veti avea o bucată din lume acasă, pe geantă, portofel sau umbrelă... 

kabelky Anekke

Colectia Couture - pentru firi romantice

Anekke accesorii Couture de moda frantuzeasc, feminina, sic si stilata. Eleganta emanata se imparte in inca doua subcolectii, si anume La Butique si La Vie Chic

Puteti alege nu doar motive noi, dar si alte forme. Modelele Couture sunt in nuante deschise, cu preferata papusa Anekke, cu aer sarmant frantuzesc. Nu lipsesc nici detaliile care taie respiratia, ca si cusaturile in relief, lanturile componente de manere, sau pandantivele cu pom pom pufos, in nuanta visinie. 

Noutatea sunt gentile animate de catifea, cu funda mare, carabina, cu motiv butic parizian, sau Turnul Eiffel.

Anekke kabelky

Colectia Egypt - pentru sufletele calatoare

Inspiratie si inspirationala cunoasterea in Káhiře, plaje de nisip, si cultura remarcabila. Veti pune ochii cu siguranta pe gentile din materiale combinate.  

Sunt împletite cu fire strălucitoare și împletite cu broderii, imitând fresce egiptene sau pietre prețioase.

Designul acestei colecții a fost influențat foarte mult de tipurile de tunică, muselină sau rochie egipteană, iar modelele de fundal ale fiecărui accesoriu poartă numele ExploraI când dora dvs (pe modelele mai intunecate cu păpuși) sau Arabescos (pe piese maro aurii).


Publicat: Katka Kocandrlova

V-a placut articolul?