-20 % - GAP + UA cu codul 20EXTRASe termina la 80 ore 48 minute
info@differenta.ro (Noi suntem aici pentru tine)

NOVÁ KOLEKCE CULITO FROM SPAIN FW18

  18. 10. 2018      Different TV CZ / SK

CULITO DIN SPANIA

Astăzi ne uităm la marca frumoasă a dinților, care ne-a venit de departe - CULITO DIN SPANIA. Puteți observa acest brand în magazinul nostru electronic pentru o lungă perioadă de timp. Cu toate acestea, continuăm să ne uimească și cu fiecare nouă colecție facem o scânteie în ochi și ne îndrăgostim la prima vedere. Din nou și din nou ...

Spania este un loc frumos, unde se nasc piese de modă cu adevărat interesante și colorate. Acesta este motivul pentru care actuala colecție de FW 2018 este atât de interesantă încât am filmat un nou episod al diferitului TV despre asta. Știm că vremea frumoasă va dispărea în curând. Dar tot sperăm că va rămâne ceva timp. Dar Nikol s-a gândit: „Dar dacă nu?” întrebă ea. Simča, însă, nu a ezitat să răspundă pentru o clipă și a atins un model frumos de rochie pe care îl poți purta chiar și pe vreme rece și chiar dacă ... Poți purta o rochie uimitor de colorată pentru o petrecere și încântă prietenii din jurul tău.

Am scris recent pentru a vă face să vă simțiți confortabil cu o lumânare și un ceai. Nu azi. Trageți picioarele în sus. Faceți-vă băutura preferată de vară și să ne amintim împreună o vară minunată.

CULITO DE FEMEIE DIN SPANIA

Publicat: Martin Špeta

V-a placut articolul?