info@differenta.ro (Jesteśmy tutaj dla Ciebie)

NOVÁ KOLEKCE ZNAČKY EMU AUSTRALIA FW18

  25. 10. 2018      Different TV CZ / SK

EMU AUSTRALIA

Vremea de toamnă pare să fugă. Frunzele căzând. Aici plouă și avem ultimele minute pentru pregătirea din toamnă până la iarnă. Din aceste motive, iată un nou episod Different TV, unde am pregătit o colecție de încălțăminte EMU AUSTRALIA pentru toamna / iarna 2018.

Deja bunicile noastre spuneau că iarna vine din picioarele lor, așa că țineți-vă picioarele calde. Au fost și sunt încă azi. Așadar, dacă nu dorim să prindem frig la începutul toamnei, partea nouă este cea potrivită pentru tine. De ce? Împreună cu Simča și Nikol, veți privi pantofii EMU, care sunt făcuți pentru a menține picioarele uscate, dar mai ales calde și confortabile.

Noua colecție de pantofi EMU prezintă multe caracteristici noi. Una dintre primele este extinderea culorilor modelelor Stinger la ciocolată, fucsia
sau turcoaz.
O altă noutate sunt modelele care sunt fabricate direct în Australia. Și de unde știi? Nu vă vom spune încă asta, dar cu siguranță
a poznáte :)

Care sunt avantajele pantofilor EMU?

  • Sunt confortabili
  • Sunt durabile
  • Sunt rezistente
  • Sunt moi și ușoare
  • Sunt confecționate din piele de oaie reală
  • Și cu siguranță veți găsi și alte avantaje :)

Episodul de astăzi este plin de știri și informații despre brandul EMU. Deci, dacă aveți patru minute, picioarele dvs. vor fi calde și confortabile într-o clipă.

ÎNCĂRCĂRI DE FEMEI EMU

Publicat: Martin Špeta

V-a placut articolul?