Extra −10 % cu codul EXTRA10Se termina la 47 ore 53 minute
+40 368 228 123 (zile lucratoare, 9-15)

Nu uitați de Ziua Internațională a Femeii

  %04. %03. %2020      Din lumea modei

8 martie este deja duminică, iar multe țări din întreaga lume vor aminti din nou de puterea femeilor care au luptat pentru egalitate, drepturile de vot, eliminarea discriminării și a justiției. Da, MDZ nu este o relicvă a socialismului, ci o sărbătoare semnificativă pe care nu ar trebui să o uităm.

Anterior, simbolul acestei sărbători era o garoafa roșie. Astăzi, însă, donează mai degrabă din recesiune ... Alegeți anul acesta în loc de cadoul de modă de flori, care, spre deosebire de flori nu se va estompa și va oferi femeii tale dăruite mult mai mult. Verificați ce cadouri puteți înlocui florile?

Lumânările miros la fel de frumos ca florile

Aproape fiecare femeie îi place lumânările. Miros interiorul timp îndelungat și este, de asemenea, un decor frumos. Îl poți da mamei, bunicii, mătușii sau prietenului tău. Brandurile Yankee Candle și WoodWick , care nu numai că impresionează prin aroma lor, ci și cu fitilul din lemn crăpător, determină , de asemenea , două parfumuri care se potrivesc sezonului pentru fiecare lună. Și le primești la un preț redus. Așadar, cu un astfel de cadou vă vor încânta femeile dragi și portofelul.

În loc de flori, rochie florală

Iată-l! O colecție de rochii de primăvară deasupra căreia inima partenerului tău s-ar bucura. Vrei să arate bine, nu? Așa că lăsați vârful nostru și să - l la IWD spilcuit rochie Desigual cu modele florale, în care ea floare.

Există însă femei cărora nu le plac rochiile și nu ar trebui să fie scurte, un sfat grozav ar putea fi tricourile și topurile din colecția de primăvară care se potrivesc în fiecare zi , pantaloni și fuste, iar doamnelor le plac cu adevărat, indiferent care este vremea.

 

Publicat: Katka Kocandrlova

V-a placut articolul?