info@differenta.ro (Jesteśmy tutaj dla Ciebie)

O BAG OUTFITY

  04. 02. 2019      Different TV CZ / SK

Genți O geantă

Ai așteptat cu nerăbdare noul episod la fel de mult ca noi? Așa că urât. Noul episod al DifferentTV se naște și este oarecum neconvențional. În primul episod al Anului Nou, am pregătit câteva sfaturi despre cum să-ți aliniați geanta O cu ținuta ta.

Cu siguranță veți cunoaște O- genți italieni . Sunt originale, lavabile, ușoare ... Pur și simplu au multe avantaje, despre care am vorbit de nenumărate ori în episoadele anterioare ale DifferentTV. Astăzi v-am pregătit pentru a face aceste genți de mână o adevărată piesă vestimentară care va putea concura cu cele mai bune mărci.

Prin urmare, am pregătit câteva sfaturi de ținută care vă pot inspira. Prin urmare, am creat patru ținute complet diferite - sport, elegant, formal / business și sport. Apoi am ales combinații de culori potrivite de genți O geantă și lucrarea a fost finalizată.

Și acum depinde de tine. Dar după ce ne vizionăm videoclipurile, credem că nu vă va fi frică de altceva, neconvențional. Nu vă faceți griji pentru combinație și pur și simplu fiți diferiți.

Așteptăm cu nerăbdare reacțiile dvs., fie pe Facebook, Instagram sau pur și simplu să ne scrieți prin e-mail. Vom fi fericiți. Bucurați-vă de o perioadă plăcută și bucurați-vă de zăpada frumoasă .

O geantă

Publicat: Martin Špeta

V-a placut articolul?