fb

Logare și înregistrare

Autentifică-te cu Facebook

Autentificare cu Facebook

Differenta Magazin (articole)

O nouă colecție de Scotch & Soda Toamna / Iarna 2017

  12. 09. 2017      Din lumea modei

Textul acestui produs este momentan tradus cu Google Translator. Lucram la traducerea lui manuala.

Toamna deja bate la ușă, așa că am deschis doar noua colecție a brandului olandez Scotch & Soda . Despre acest brand pentru o lungă perioadă de timp știm că sunteți parțial la detalii, și eu , de obicei , fiecare piesă va găsi o surpriză sub formă de coliere, brățări și broșe, dar , de asemenea , teme foarte sofisticate.

Noua colectie este plin de culori moderne -.. Kaki, muștar, întunecate nuanțe de albastru sau metalice sunt chiar ,, în „și chiar a lua obosit Să luăm o nouă colecție imagina Probabil piesa cea mai de sus din această colecție acest denim elegant supradimensionat tricouri pentru femei scoțiene și Soda , care acum poartă o scară largă. Această reducere devine, materiale atemporal, și așa ar trebui să garderoba ta toamna cu siguranta nu dor.

camasa denim Scotch & Soda

Bestseller -ul absolut, acest elegant doamnelor hanorac Scotch & Soda într - o nuanță de caramel , cu un motiv imens pe piept. Hanorac a revenit printre tendințele de top pentru uzura casual. Ei arata foarte bine cu blugi, fuste plisate de exemplu, peste un tricou sau o cămașă peste adidași ordinare sau în alte pantofi de sport. Bluză Scotch & Soda este recomandat pentru a combina teniși Converse .

Hooded Scotch & Soda

Desigur , nu trebuie să uităm să îmbrace scotch și bicarbonat de sodiu . Imaginați-vă o rochie confortabil, elegant, elegant, în care te simți minunat dacă te oriunde. Vă recomandăm să alegeți o rochie frumoasă ,, treningul. „Acesta este lotul acestui curs. Aceste rochii pot fi purtate singur, dar, de asemenea, pentru pantaloni și adidași arata foarte bine.

rochie Scotch & Soda

publicat: Nikol Valešová

Ti-a placut acest articol?