Perie ionica pentru par, cadou la comanda de peste 470 LeiPerie cadou la comanda de peste 470 LeiO VREAU!
+40 799 210 992 (zile lucratoare, 9-15)

O nouă colecție de Scotch & Soda Toamna / Iarna 2017

  12. 09. 2017      Din lumea modei

Toamna deja bate la ușă, așa că am deschis doar noua colecție a brandului olandez Scotch & Soda . Despre acest brand pentru o lungă perioadă de timp știm că sunteți parțial la detalii, și eu , de obicei , fiecare piesă va găsi o surpriză sub formă de coliere, brățări și broșe, dar , de asemenea , teme foarte sofisticate.

Noua colectie este plin de culori moderne -.. Kaki, muștar, întunecate nuanțe de albastru sau metalice sunt chiar ,, în „și chiar a lua obosit Să luăm o nouă colecție imagina Probabil piesa cea mai de sus din această colecție acest denim elegant supradimensionat tricouri pentru femei scoțiene și Soda , care acum poartă o scară largă. Această reducere devine, materiale atemporal, și așa ar trebui să garderoba ta toamna cu siguranta nu dor.

camasa denim Scotch & Soda

Bestseller -ul absolut, acest elegant doamnelor hanorac Scotch & Soda într - o nuanță de caramel , cu un motiv imens pe piept. Hanorac a revenit printre tendințele de top pentru uzura casual. Ei arata foarte bine cu blugi, fuste plisate de exemplu, peste un tricou sau o cămașă peste adidași ordinare sau în alte pantofi de sport. Bluză Scotch & Soda este recomandat pentru a combina teniși Converse .

Hooded Scotch & Soda

Desigur , nu trebuie să uităm să îmbrace scotch și bicarbonat de sodiu . Imaginați-vă o rochie confortabil, elegant, elegant, în care te simți minunat dacă te oriunde. Vă recomandăm să alegeți o rochie frumoasă ,, treningul. „Acesta este lotul acestui curs. Aceste rochii pot fi purtate singur, dar, de asemenea, pentru pantaloni și adidași arata foarte bine.

rochie Scotch & Soda

Publicat: Differenta Team

V-a placut articolul?

Acest site utilizează cookie-uri pentru a furniza servicii, pentru a personaliza anunțurile, și pentru a analiza traficul. Mai multe informatii