+40 799 210 992 (zile lucratoare, 8-16)

O privire în interiorul Differenta.ro

  08. 09. 2016      Din lumea modei

Tot ceea ce facem la Differenta.ro, o facem in mod deschis. Noi nu suntem un grup de investitori care a primit 500 milioane, iar acum isi deschide un e-shop. Am început în Pilsen, Cehia, in timpul facultatii, pentru că am avut sentimentul că scena modei cehesti merită o adiere proaspătă. Și acum avem o echipă de oameni care pur și simplu isi adora munca, o fac cu mult drag, si pe care nu ii deranjează uneori sa mai ramana câteva ore peste program. Avem un singur scop: Acela de a avea cat mai multi clienți mulțumiți.

Pentru că fără dvs- clienții noștri mulțumiți - munca noastră ar fi inutila...

Așa că haideti cu noi sa tragem cu ochiul în spatele scenei e-shopului de moda Differenta.ro :)

foaier

Acesta este spatiul de la intrare. Sedinte, sau prezentari? Primim vizite? Pentru asta utilizam acest frumos spatiu. De fapt, il utilizăm pentru aproape toate întâlnirile. Sau atunci cand cineva vrea sa discute, aici este locul ideal.. Atunci când cineva este supărat, sau doar cauta cateva clipe de inspiratie, sau de relaxare, se da in leagan aici... Chiar ajută!

Ușa de la depozit

Usa aceea inchisa duce direct catre depozitul principal. Acolo avem o poarta mare culisanta la intrare, astfel încât transporturile mari din Spania, Brazilia, Italia, Olanda și alte destinații, șoferii noștri le pot depozita cu ușurință din camioane direct in depozit. De exemplu, cutii cu produse descarcam lunar cu miile, si atunci este nevoie de un spatiu mare, pentru ambalare si expediere, este nevoie ca totul sa fie frumos asezat, si la indemana. Ne ajuta foarte mult acest nou depozit mare.

Pe rafturi sunt toate coletele gata de expediere, sunt atent verificate, și ambalate în cutii.

Există, de asemenea, un loc pentru expediere, unde pregătim coletele pentru expeditie, verificate și ambalate, de unde șoferii le incarca in mașinile lor, și au grija de ele, pana cand ajung in mâinile dvs ;)

Aici sta echipa noastra de marketing pentru versiunile in cehă, in slovacă, in română, si in maghiara. Inventeaza si pregatesc mereu ceva nou pentru dvs, pentru a va demonstra ca noi, la Different.cz, facem totul într-adevăr cu inima, si cu mare entuziasm. In asta consta de fapt a fi Different..

Atunci când ne apelați telefonic sau prin e-mail, de aici comunica cu dvs fetele noastre de la Relatii cu Clientii. Ele sunt aici pentru dvs. Cand este nevoie, inchid usile, pentru a va putea auzi bine, iar printr-o usa deschisa sunt in legatura directa cu depozitul central. Astfel, dacă le rugati sa masoare de exemplu vreo rochie din noua colectie de rochii de toamna, ele soluționeaza imediat problema, găsesc rochia pe raft, o masoara, și în câteva minute aveți răspunsul de la noi ;)

Aici vom merge pe covor.
Dar
, după cum se poate vedea, nu este nici unul. Noi toți încercam  il facem pe Milan sa nu ia unul  :)

Aici ne relaxam și măncam în liniste. Si, deși nu s-ar zice, dar in timpul mesei comune de prânz, oamenii inventeaza multe lucruri noi :) Iar dacă cineva aduce o prajitura de acasa? Este un vis!

Iar in spatele ușii este bucătăria noastra, fără de care nu am putea lucra. Cafeaua este o parte destul de importantă a zilei noastre de muncă! Mai ales atunci când încep să soseasca colecțiile noi, la e-shopul nostru se lucreaza practic, zi și noapte :)

Și ghiciti ce este aici? :)

Acum știti cum arata la noi (cel puțin parțial). Si credeti-ne, noi vom face întotdeauna totul pentru a va aduce cele mai noi colectii ale celor mai interesante branduri internaționale de modă, vă vom ajuta si va vom sfătui cât de mult putem. pentru a fi in continuare "differente". Chiar dacă acest lucru înseamnă pur și simplu sa suflecam mânecile și sa "suflam pânzele cu gura"... Vă mulțumim că sunteti alaturi de noi - "differente".

publicat: Milan Polák

V-a placut articolul?

Acest site utilizează cookie-uri pentru a furniza servicii, pentru a personaliza anunțurile, și pentru a analiza traficul. Mai multe informatii