Extra −10 % cu codul EXTRA10Se termina la 90 ore 11 minute
+40 368 228 123 (zile lucratoare, 9-15)

O bag - forme noi, culori noi

  %07. %09. %2018      Din lumea modei

 Gentile din plastic O bag, pe care le iubiti, sau le urati. Dar mai mult le iubiti. Avem pentru voi trend-uri noi, forme si culori noi. Sezonul actual a adus cu sine o multime de culori noi, si de forme atipice, care nu ar trebui sa va lipseasca din colectia O bag. In afara de corpurile clasice Standard si Mini, puteti alege din dintre mai micile piese crossbody. Ca de exemplu O Moon, O Moon Light si O Swing. Daca preferati gentile mai mari, atunci cu siguranta va va impresiona O Urban, O Twist sau O Beach. 

O Bag Standard

Forma preferata O bag Standard a imbracat anul acesta o multime de culori. Cum ar fi Pink, Cobalto, Sangria, Mela, Melanzana, Verde Scuro, Coral sau Becco Doca, si multe altele. Avantajul acestor nuante este faptul ca se potrivesc la toate manerele si la toate gentile interioare. In plus, anima de la prima vedere un outfit plictisitor. 

O bag Standard Pink

O Moon si O Moon Light

O Moon si O Moon Light, sunt crossbody mici si mari. O Moon insa poate fi purtat si doar in mana. Ceea ce o face sa se potriveasca si unui outfit elegant. Corpul O Moon este ceva mai mare decat corpul O Moon Light. Are manere speciale din plastic, pe care le introduceti cu usurinta in orificii, sau "nasturi" care se introduc in orificii. Corpului ii puteti achizitiona un sac interior potrivit pentru acel model, si manere crossbody reglabile.

O bag O Moon Smoke Pink

O bag O moon light

O Moon

 

Corpul Brush il cunoasteti deja. Este vorba despre textura speciala a cropului Standard, care se simte in relief. Colectia actuala aduce cu sine si corpului O Brush culori frumoase, fresh, ca de exemplu Aqua, Salvia sau Albiccoca. 

O bag Brush Aqua

Matelassé

Daca aveti deja o colectie de genti O bag, avem pentru dvs ceva exceptional. Corpul Matelasse din editia limitata cu corp cu motive si pietre, arata elegant si luxos, si in plus, netraditional.  

O bag Matelassé Stud Nero

 

Acestea au fost doar cateva noutati. Uitati-va la multitudinea de piese noi, acum, si aici! O bag prezinta Beach, O Twist, O Swing si corpul Urban, care va vor placea.

Beach

 

O bag Beach Sangria

O Twist

O bag O Twist Aqua

O Swing

O bag O Swing Bluette

Urban

O bag Urban Cedro

Publicat: Differenta Team

V-a placut articolul?