Extra −10 % cu codul EXTRA10Se termina la 47 ore 55 minute
+40 368 228 123 (zile lucratoare, 9-15)

Obag - Fashion Trend sau Revelația de modă?

  %16. %07. %2018      Din lumea modei

O pungă . Încă tendință fierbinte sau bucurie? Nu o cunoști încă, sau ai un dulap complet de diferite culori și forme? Marca italiană de genți de mână din plastic se numără printre cele mai importante tendințe și cele mai populare genți de mână din ziua de azi? Este un subiect ușor controversat. Dar nu ne este teamă de el, așa că îi oferim acest articol. Te întrebi ce se întâmplă cu Baga? Continuați să citiți.

Că unii iubesc și urăsc această geantă, știm. Și asta este adevărat astăzi. Un val de sentimente contradictorii face acest semn chiar printre stilisti. Susținătorii mărcii iubesc punga, în principal datorită versatilității și practicității sale. Faptul că puteți să vă contribuiți la imaginația proprie și să schimbați părțile în moduri diferite pentru a vă potrivi cu culoarea este doar un gest clar. În plus, fiecare iubitor al sacului O pungă monitorizează cu atenție dacă este deteriorat și poate fi minunat - ce despre curățarea și eventual echilibrarea geantă de mână. Oponenții îl consideră un plastic neexperimentat care ar putea profita la maximum de cumpărare sau de plajă.

Cu toate acestea, punga de moda O este actualizată, astfel încât acum oferă piese interesante și la modă în diferite culori, modele și forme care vă pot regla fantezia. Este atemporal, deci nu iese niciodată din modă. Și dacă sunteți printre suporteri sau adversari. Suntem de acord cu faptul că geanta nu este potrivită pentru toate ocaziile, dar este incredibil de practică și, în opinia noastră, "Different".

O pungă

O pungă

Publicat: Differenta Team

V-a placut articolul?