fb
+420 776 458 656 (zile lucratoare, 8-15)

Condiţii comerciale

CONDIŢII COMERCIALE

 

ale societăţii comerciale Different Fashion Ltd.

de identificare: CZ01442112

înregistrată în Registrul comerţului pe lângă Tribunalul regional din Pilsen, secţia C, dosarul 28382

Adresa pentru returnarea:

Differenta.ro - Shopsupport s.r.o
Str. Nicolae Balcescu, nr. 104
315500, Nădlac jud. Arad
tel. 0724210095

pentru vânzare de marfă prin intermediul magazinului on-line aflat la adresa de internet www.Differenta.ro

 

             1. DISPOZIŢII INTRODUCTIVE

1.1. Prezentele condiţii comerciale (în continuare doar „condiţii comerciale”) ale societăţii comerciale Different Fashion s.r.o., cu sediul Rooseveltova 9, Pilsen, 30100, nr. de indentificare 01442112, înregistrată în Registrul comerţului pe lângă Tribunalul regional din Pilsen, secţia C, dosarul 28382 (în continuare doar „vânzător”) în conformitate cu prevederile § 1751 al. 1 Legea nr. 89/2012 culegere de legi din Codul Civil(în continuare doar „codul civil”) reglementează drepturile şi obligaţiile reciproce ale părţilor contractuale care au luat naştere în legătură ori pe baza unui contract de cumpărare (în continuare doar „contract de cumpărare”) încheiat între vânzător şi o altă persoană fizică (în continuare doar „cumpărător”) prin intermediul unui magazin de internet al vânzătorului. Vânzătorul desfăşoară activităţile magazinului de internet pe pagina web la adresa Differenta.ro (în continuare doar „pagina web”) şi anume pe interfața pentru site-uri web (în continuare doar „interfața web a magazinului”). 

1.2. Condiţiile comerciale nu se aplică la acele cazuri când persoana care intenţionează să cumpere marfa de la vânzător este persoană juridică ori persoana care comandă marfă în cadrul activităţii sale de întreprinzător ori în cadrul activităţii profesionale independente.

1.3. Condiţiile comerciale nu se aplică la acele cazuri când persoana care intenţionează să cumpere marfa de la vânzător este persoană juridică ori persoana care comandă marfă în cadrul activităţii sale de întreprinzător ori în cadrul activităţii profesionale independente.

1.4. Prevederile diferite de condiţiile comerciale pot fi negociate în contractul de cumpărare. Acele prevederi diferite din contractul de cumpărare au prioritate faţă de dispoziţiile condiţiilor comerciale.

1.5. Dispoziţiile condiţiilor comerciale fac parte integrantă din contractul de cumpărare. Contractul de cumpărare şi condiţiile comerciale sunt redactate în limba cehă. Contractul de cumpărare poate fi încheiat în limba cehă.

1.6. Vânzătorul poate modifica ori completa textul condiţiilor comerciale. Prezenta dispoziţie nu aduce atingere drepturilor şi obligaţiilor născute în perioada valabilităţii textului anterior al condiţiilor comerciale.

 

 1. Cont de utilizator

2.1, Cumpărătorul are acces la interfaţa lui de utilizator în baza înregistrării sale efectuate în pagina web. Din interfaţa de utilizator cumpărătorul poate face comanda de marfă (mai departe doar „cont de utilizator”). În cazul în care interfaţa de web a magazinului permite, cumpărătorul poate face comanda de marfă direct din interfața web a magazinului şi fără înregistrare. 

 

2.2. la înregistrare în pagina web şi la comanda de marfă cumpărătorul este obligat să completeze corect şi veridic toate datele. Cumpărătorul este obligat să actualizeze datele menţionate în contul de utilizator la orice schimbare. Datele menţionate de către cumpărător în contul de utilizator şi la comanda de marfă sunt considerate de către vânzător drept corecte.

 

2.3. Accesul la contul de utilizator este securizat cu nume de utilizator şi parolă. Cumpărătorul este obligat să păstreze confidenţialitatea informaţiilor necesare accesului la contul lui de utilizator.

 

2.4. Cumpărătorul nu are dreptul să permită terţelor persoane folosirea contului de utilizator.

 

2.5. Vânzătorul poate desfiinţa contul de utilizator mai ales în cazul în care cumpărătorul nu foloseşte contul său de utilizator mai mult de 2 ani ori atunci când cumpărătorul încalcă obligaţiile sale din contractul de cumpărare (inclusiv condiţiile comerciale).

 

2.6. Cumpărătorul  ia la cunoştinţă că acest cont de utilizator nu este accesibil continuu, mai ales având în vedere întreţinere necesară a echipamentului de hard şi soft al vânzătorului, eventual întreţinerea necesară a echipamentului de hard şi soft al terţelor persoane.

 

 1. Încheierea contractului de cumpărare

3.1. Întreaga prezentare de marfă de pe interfaţa de web a magazinului are un caracter informativ şi vânzătorul nu este obligat să încheie contract de cumpărare pentru aceasta marfă. Nu sunt folosite prevederile § 1732 alin. 2 Codul Civil.

3.2. Interfaţa de web a magazinului conţine informaţii privind marfa, inclusiv menţionarea preţurilor la diferite produse. Preţurile produselor sunt menţionate incluzând taxa pe valoare adăugată şi toate taxele aferente. Preţurile produselor sunt valabile în perioadă când sunt afişate pe interfața web a magazinului. Prin această prevedere nu este limitată posibilitatela vânzătorului de a încheia un contract de cumpărare cu condiţii negociate în mod individual.

 

3.3.  Interfața web a magazinului conţine de asemenea informaţii privind cheltuielile legate de ambalare şi livrare. Informaţii privind cheltuielile legate de ambalare şi livrare, afişate pe interfața web a magazinului, sunt valabile doar în cazurile când marfa este livrată pe teritoriul Republicii Cehe şi Republicii Slovace.

 

3.4. Pentru comanda de marfă cumpărătorul completează un formular de comandă pe interfața web a magazinului. Formularul de comandă conţine mai ales informaţii privind:

 

3.4.1. produsele comandate (cumpărătorul „introduce” produsele comandate în coșul de cumpărături al interfaţei de web a magazinului),

 

3.4.2. modul de achitare a preţului de cumpărare al produselor, datele privind modul solicitat de livrare a produselor comandate,

 

 3.4.3. informaţiile privind cheltuielile aferente livrării produselor (toate împreună în textul următor doar ca „comanda”).

 

3.5. Înainte de trimiterea comenzii vânzătorului, cumpărătorul are posibilitatea de a verifica şi modifica datele pe care le-a introdus în comandă şi asta chiar având în vedere posibilitatea pentru cumpărator de a găsi şi rectifica greşelile făcute la introducerea datelor în comandă. Cumpărătorul trimite comanda vânzătorului făcând clic pe tasta „Trimite comanda”. Datele menţionate în comandă sunt considerate că fiind corecte de către vânzator. Imediat după primirea comenzii, vânzătorul confirmă cumpărătorului primirea utilizând poşta electronică la adresa cumpărătorului menţionată pe interfaţa utilizatorului ori în comandă (mai departe doar „adresa electronică a cumpărătorului”).

 

3.6. În funcţie de natura comenzii (cantitatea produselor, valoarea preţului de cumpărare, cheltuieli anticipate de transport), cumpărătorul are întotdeauna dreptul să solicite vânzătorului confirmarea suplimentară a comenzii (de ex. în scris ori telefonic).

 

3.7. Relaţia contractuală între vânzător şi cumpărător începe odată cu trimiterea de confirmare a comenzii (acceptare) trimisă cumpărătorului de către vânzător la adresa de
e-mail a cumpărătorului. 

 

3.8. Cumpărătorul este de acord cu utilizarea mijloacelor de comunicare la distanţă la încheierea contractului de cumpărare. Cumpărătorul achită singur cheltuielile sale în urma utilizării mijloacelor de comunicare la distanţă în legătura cu încheierea contractului de cumpărare (cheltuieli pentru acces la internet, cheltuieli de convorbiri telefonice), iar aceste cheltuieli nu diferă față de tariful de bază.

 

3.9. In momentul in care un colet trimis cu plata ramburs nu va fi ridicat de catre cumparator, acesta va fi obligat sa plateasca cheltuielile de expediere, adica cele postale si de ambalare, in valoare de 25 lei. Prin trimiterea comenzii, sunteti de acord cu termenii si conditiile noastre, si amenda contractuala pentru valoarea costurilor de expediere a produselor. Prin prezenta, cumparatorul este de acord cu conditiile expuse mai sus, si amenda contractuala sa o achite la cererea de pe adresa de e-mail, ceruta clientilor la completarea comenzii.

 

 1. Preţul produselor şi Condiţii de plată

4.1.   Cumpărătorul poate achita vânzătorului pretul produselor şi eventualele cheltuieli legate de livrarea produselor în conformitate cu contractul de cumpărare în următoarele moduri:

- în numerar cu ramburs în locul menţionat de cumpărător în comandă,

- plata fără numerar prin transferul în contul vânzătorului nr. 107-4511230287/0100 deschis la societatea Komercni Banka a.s. (Banca Comercială) (mai departe doar „contul vânzătorului”),

- plata fără numerar online cu cardul.

 

4,2. Împreuna cu preţul de cumpărare, cumpărătorul este obligat să platească vânzătorului şi costuri de ambalare şi livrare a produselor în valoarea convenită. Dacă nu este menţionat în mod explicit altfel, prin preţul de cumpărare se înţeleg si cheltuielile legate de livrarea produselor. Pentru comenzile peste 1000 Kč, costurile de poştă şi ambalare sunt gratuite.

 

4.3. Vânzătorul nu solicită cumpărătorului un avans ori o altă asemenea plată. Prin aceasta nu sunt atinse prevederile art. 4.6. din condiţiile comerciale privind obligaţia de a achita preţul de cumpărare al produselor în avans.

 4.4. În cazul unei plăţi în numerar ori a unei plăţi cu ramburs, preţul de cumpărare este achitat la primirea produselor.

4.5. În cazul unei plăţi fără numerar, cumpărătorul este obligat să achite preţul de cumpărare al produselor împreună cu menționarea simbolului variabil al plăţii. În cazul unei plăţi fără numerar obligaţia cumpărătorului de a achita preţul de cumpărare este îndeplinită în momentul creditării sumei în contul vânzătorului.

 

4.6. Vânzătorul are dreptul să solicite achitarea întregului preţ de cumpărare înainte de trimiterea produselor cumpărătorului, mai ales în cazul în care cumpărătorul nu confirmă suplimentar comanda (art.3.6.). Prevederile §2119 alin. 1 din Codul Civilnu sunt folosite.

 

4.7. Eventualele reduceri de prețuri ale produselor, oferite cumpărătorului de către vânzători, nu pot fi combinate reciproc..

4.8. În cazul în care se obişnuieşte astfel în relaţii comerciale ori este stipulat de legislaţie, vânzătorul emite un document fiscal – factura pentru plăţile efectuate în baza contractului de cumpărare. Vânzătorul este plătitor de taxă pe valoare adăugată. După achitarea preţului produselor vânzătorul emite cumpărătorului un document fiscal – factură şi-l transmite în forma electronică la adresa electronică a cumpărătorului.  

4.9 Codurile sau cupoanele de reducere nu pot fi combinate intre ele. De asemenea, nu pot fi combinate cu alte oferte, cadouri, etc.Acelasi lucru este valabil la informatia prezenta: ''Transportul gratuit la acest produs''. Transportul gratuit este la noi la comanda de peste 160 Lei, si se afiseaza la produsele de peste 160 Lei, doar pentru informarea dvs. Insa, cand completati la comanda alt cod de reducere, si valoarea comenzii este sub 160lei, atunci transportul va va fi facturat.

 

 1. Renunţare la contractul de cumpărare

5.1. Cumpărătorul ia la cunoştinţă faptul că, în conformitate cu § 1837 din Codul Civil, nu e posibilă renunţarea la contractul de cumpărare în cazul produselor personalizate la cererea cumpărătorului ori pentru persoana acestuia, renunţarea la contractul de cumpărare în cazul mărfii perisabilă, precum şi a mărfii care, după livrare, a fost amestecată inseparabil cu alte produse, renunţarea la contractul de cumpărare în cazul produselor într-un ambalaj închis pe care cumpărătorul le-a scos şi din motive igienice nu pot fi returnate, şi renunţarea la contractul de cumpărare în cazul livrării unei înregistrări de sunet ori de imagini sau a unui program de calculator dacă a fost desfăcut ambalajul iniţial.

 5.2. În cazul în care nu este vorba despre un caz menţionat în art.5.1. ori despre alt caz când renunţarea la contractul de cumpărare nu este posibilă, conform prevederilor § 1829 odst. 1 din Codul Civil cumpărătorul are dreptul să renunţe la contractul de cumpărare până în paisprezece (14) zile de la primirea produselor iar în cazul în care obiectul contractului de cumpărare constă din mai multe feluri de produse ori livrarea în câteva părţi, perioada se scurge începând de la primirea ultimei livrări de produse. Renunţarea la contractul de cumpărare trebuie transmisă vânzătorului în perioada menţionată mai sus. Cumpărătorul poate trimite renunţarea la contractul de cumpărare la adresa punctului de lucru al vânzătorului:

Pești Olga - Differenta.ro
str. Crișan nr. 12
loc. Nădlac jud. Arad
315500 România

 ori la adresa de poşta electronică a vânzătorului: simona@different.cz.

 

5.3. În cazul renunţării la contractul de cumpărare conform art.5.2. al condiţiilor comerciale, contractul de cumpărare se anulează de la început. Marfa trebuie returnată vânzătorului până în paisprezece (14) zile de la renunţarea la contract. În cazul în care cumpărătorul renunţă la contractul de cumpărare, suportă cheltuielile legate de returnarea produselor vânzătorului, asta si în cazul în care marfa prin natura ei nu poate fi returnată pe cale poştală obişnuită.

 5.4. În cazul renunţării la contract conform art.5.2 al condiţiilor comerciale, vânzătorul returnează până în paisprezece zile (14) cumpărătorului mijloacele băneşti primite de la acesta şi anume în contul bancar al cumpărătorului pe care cumpărătorul l-a menţionat în pachetul cu marfa returnată. De asemenea, vânzătorul are dreptul să returneze pachetul de la cumpărător trimis deja la returnarea produselor ori trimis prin alt mod dacă cumpărătorul este de acord cu acesta şi dacă prin acesta nu se produc cumpărătorului alte cheltuieli. În cazul în care cumpărătorul renunţă la contractul de cumpărare, vânzătorul nu este obligat să-i returneze mijloacele băneşti deja primite înainte de returnarea produselor de către cumpărător ori înainte de dovada că produsele au fost trimise vânzătorului/întreprinzatorului.

 

5.5. Vânzătorul are dreptul să scadă unilateral dreptul său la achitarea daunelor la marfă din dreptul cumpărătorului la returnarea preţului de cumpărare.

 

5.6. În cazurile în care, conform prevederilor § 1829 alin. 1 din codul civil, cumpărătorul are dreptul să renunţe la contractul de cumpărare, vânzătorul are dreptul oricând să renunţe la contract şi asta până în momentul preluării produselor de către cumpărător. În acest caz vânzătorul returnează cumpărătorului preţul de cumpărare fără tergiversare prin plata fără numerar prin transfer în contul indicat de cumpărător.

 

5.7.   În cazul în care împreună cu marfa este oferit cumpărătorului un cadou, acordul de donaţie între vânzător şi cumpărător este încheiat cu condiţia de reziliere ca, în cazul renunţării la contractul de cumpărare, acordul de donaţie privind acest cadou îşi pierde puterea, iar cumpărătorul este obligat să returneze vânzătorului impreună cu marfa şi cadoul ce i-a fost oferit. 

 

5.8. În cazul în care vânzătorul prelungeşte termenul de schimbare a produselor, acest lucru trebuie înţeles doar ca un bonus din partea vânzătorului. Ca exemplu pot fi menţionate SCHIMBURILE de cadouri neadecvate de după Crăciun. În astfel de cazuri trebuie îndeplinite următoarele condiţii:

 • produsele trebuie să fie nepurtate şi să aibă toate etichetele originale care constituie dovada că produsele nu au fost purtate,
 • într-o astfel de perioadă de bonus, produsele pot fi schimbate doar cu produse cu preţuri iniţiale. Întreaga acţiune de schimbare de cadouri constituie un bonus pentru dumneavoastră – clienţi dragi, deci vă rugăm să înţelegeţi că nu puteţi aştepta cu aceste cadouri startul de vânzări cu reduceri şi apoi să vă certaţi cu noi că doriţi ca un anumit lucru să fie schimbat cu acelaşi produs cu preţ redus etc,
 • într-un astfel de caz de „bonus „ prelungirea perioadei pentru schimbare nu face posibilă returnarea banilor.  A schimba cadouri pe bani nu este frumos.
 1. Transportul şi livrarea produselor

6.1. În cazul în care modul de transport este stabilit pe baza unei cerinţe speciale a cumpărătorului, acesta suportă riscul şi eventualele cheltuieli suplimentare legate de acest mod de transport.

 

6.2. În cazul în care, conform contractului de cumpărare, vânzătorul este obligat să livreze produsele la locul indicat de cumpărător în comandă, cumpărătorul este obligat să preia produsele în momentul livrării. 

 

6.3. În cazul în care, din motive ce ţin de cumpărător, sunt necesare livrări repetate ori efectuate într-un alt mod decât cel menţionat în comandă, cumpărătorul este obligat să achite cheltuielile legate de livrările repetate de marfă, eventual cheltuielile legate de alt mod de livrare.

 

6.4. La preluarea produselor de la transportator cumpărătorul este obligat să verifice integritatea ambalajului iar în cazul oricărei defecţiuni să-l inştiinţeze imediat pe transportator. În cazul în care se constată deteriorarea ambalajului care dovedeşte un acces ilegal în pachet (în produsele livrate) cumpărătorul nu este obligat să preia pachetul de la transportator. 

  

 1. Drepturile reieşite din executarea defectuoasă

7.1. Drepturile şi obligaţiile părţilor contractuale din executarea defectuoasă sunt reglementate de prevederile aferente cu caracter obligatoriu (mai ales prevederile § 1914 -1925, § 2099 - 2117 şi § 2161 până la 2174 din Codul Civil). Termenul de garanţie al produselor (perioada pentru aplicarea dreptului din executarea defectuoasă) este de 24 luni (2 ani) de la preluarea produselor.

 

7.2.    Vânzătorul răspunde faţă de cumpărător că, în momentul preluării, marfa nu are defecţiuni. În special vânzătorul răspunde faţă de cumpărător că în momentul când cumpărătorul a preluat marfa :

 

7.2.1. produsele au proprietăţile negociate de către părţi iar în lipsa negocierii produsele au acele proprietăţi pe care vânzătorul ori producătorul le-a descris ori pe care cumpărătorul le-a aşteptat având în vedere natura produselor şi bazându-se pe reclama făcută de acesta,

 

7.2.2. produsele corespund scopului menţionat de către vânzător pentru utilizarea lor ori scopului în care produsele de acest gen sunt folosite de obicei,

 

7.2.3. produsele sunt într-o cantitate, dimensiune ori greutate potrivită şi

 

7.2.4. produsele corespund cerinţelor stipulate în prevederile legale.

 

7.3. Prevederile menţionate în art.7.2. al condiţiilor comerciale nu sunt folosite în cazul produselor vândute cu preţ redus pentru defectul din cauza căruia a fost stabilit preţul redus, pentru uzura cauzată de folosirea obişnuită, în cazul produselor second-hand pentru defecţiunea în grad corespunzător de folosire ori uzură pe care produsele l-au avut în momentul preluării de către cumpărător sau dacă acesta reiese din natura produselor.

 

7.4.    În cazul în care defectul va fi descoperit până în şase luni de la preluare, se consideră că produsele au fost defecte deja în momentul preluării. Cumpărătorul are dreptul să exercite dreptul din defecţiune care se constată la bunurile de larg consum până în douăzeci şi patru de luni de la preluare.

 

7.5. Cumpărătorul revendică drepturi din exercitarea defectuoasă de la vânzător la adresa punctului de lucru al acestuia în care primirea reclamaţiei este posibilă având în vedere sortimentul produselor vândute, eventual şi/ ori în sediul social. Ca moment al revendicării reclamaţiei se consideră momentul când vânzătorul a primit de la cumpărător produsele reclamate.

 

7.6. Regulamentul reclamaţiilor vânzătorului poate reglementa alte drepturi şi obligaţii ale părţilor legate de răspunderea vânzătorului pentru defecte.

 

 1. Alte drepturi şi obligaţii ale părţilor contractuale

8.1. Cumpărătorul dobândeşte dreptul de proprietate asupra produselor în urma achitării întregului preţ de cumpărare a produselor. 

 

8.2. În relaţia cu cumpărătorul, vânzătorul nu este limitat de niciun cod de conduită în sensul prevederilor § 1826 alin. 1 lit. e) din Codul Civil.

 

8.3. Vânzătorul rezolvă demersurile în legătură cu soluţionarea plângerilor clienţilor prin intermediul adresei electronice info@different.cz .Vânzătorul trimite la adresa electronică a cumpărătorului informaţia privind rezolvarea reclamaţiei lui.

 

8.4. Pentru soluţionarea extrajudiciară a litigiilor în materie de consum din contractul de cumpărare este competentă Inspecţia Comercială Cehă cu sediul în Stepanska 567/15, 120 00 Praha 2, IC: 00020 869, adresa de internet: www.coi.cz. Pentru soluţionarea litigiilor între cumpărător şi vânzător reieşite dintr-un contract de cumpărare poate fi folosită platforma pentru soluţionarea litigiilor on-line la adresa https://ec.europa.eu/consumers/odr .

 

8.4. Centrul European de Consum Republica Cehă, cu sediul în Štěpánská 567/15, 120 00 Praha 2, adresa de internet: https://www.evropskyspotrebitel.cz constituie un punct de contact conform Regulamentului (UE) nr. 524/2013 al Parlamentului European şi al Consiliului din 21 mai 2013 privind soluţionarea on-line a litigiilor în materie de consum şi de modificare a Regulamentului (CE) nr. 2006/2004 și a Directivei 2009/22/CE (Regulamentul privind soluţionarea on-line a litigiilor în materie de consum).

 

8.4. Vânzătorul are dreptul de vânzare de bunuri în baza licenţei de comerţ. În cadrul activităţii sale, oficiul competent de licenţe de comerţ execută controlul comercial. Supravegherea domeniului de protecţie a datelor personale o execută Oficiul pentru protecţia datelor personale. Inspecţia comercială cehă execută, în limitele stabilite, printre altele şi supravegherea respectării legii nr. 634/1992 culegere de legi privind protecţia consumatorului în litera prevederilor ulterioare.

 

8.5. Prin aceasta cumpărătorul preia asupra sa pericol de modificare a împrejurărilor în sensul § 1765 odst. 2.

  

 1. Protecţia datelor personale

9.1.      Protecţia datelor personale ale cumpărătorului-persoana fizică este stipulată de legea nr. 101/2000 Culegere de legi privind protecţia datelor personale, în litera prevederilor ulterioare.

 

9.2.      Cumpărătorul este de acord cu prelucrarea următoarelor date personale: prenumele şi numele, adresa de domiciliu, numărul de identificare, cod fiscal, adresa electronică, nr. de telefon (în continuare toate acestea figurează doar ca „date personale”).

 

9.3.      Cumpărătorul este de acord cu prelucrarea datelor personale de către vânzător în scopuri executării drepturilor şi obligaţiilor din contractul de cumpărare şi în scopul gestionării contului de utilizator. În cazul în care cumpărătorul nu alege o altă posibilitate, este de acord cu prelucrarea datelor personale de către vânzător şi în scopul transmiterii informaţiilor şi comunicărilor comerciale cumpărătorului. Acordul cu prelucrarea datelor personale în întregime conform prezentului articol nu constituie o condiţie care ar face imposibilă încheierea contractului de cumpărare.

 

9.4.      Cumpărătorul a luat la cunoştinţă faptul că este obligat să prezinte corect şi veridic datele sale personale (la înregistrare, în contul său de utilizator, în comanda efectuată din interfaţă web al magazinului) şi că este obligat să-l informeze pe vânzător fără tergiversări despre orice modificare în datale sale personale.

 

9.5.      Vânzătorul poate încredinţa prelucrarea datelor personale ale cumpărătorului unei terţe persoane cum ar fi un operator. Datele personale nu vor fi oferite terţelor persoane – cu excepţia persoanelor care efectuează transportul - de către vânzător fără acordul prealabil al cumpărătorului.

 

9.6.      Datele personale vor fi prelucrate pe o perioadă nedeterminată. Datele personale vor fi prelucrate în forma electronică în mod automatizat ori în forma tipărită în mod ne-automatizat.

9.7.      Cumpărătorul confirmă că datele personale oferite sunt precise şi că a fost lămurit despre faptul că furnizarea datelor personale este benevolă.

 

9.8.      În cazul în care cumpărătorul ar considera că vânzătorul ori operatorul (art.9.5.) execută prelucrarea datelor lui personale într-un mod care contravine protecţiei vieţii private şi personale ale cumpărătorului ori contravine legii, mai ales dacă datele personale sunt imprecise având în vedere scopul prelucrării lor, acesta poate:  

 

9.8.1.   să ceară explicaţie vânzătorului ori operatorului,

 

9.8.2.   să solicite ca vânzătorul ori operatorul să înlăture o astfel de situaţie.

 

9.9.       În cazul în care cumpărătorul solicită informaţia privind prelucrarea datelor sale personale, vânzătorul este obligat să-i ofere această informaţie. Pentru furnizarea informaţiei în conformitate cu art.anterior, vânzătorul are dreptul să solicite o compensaţie adecvată care nu depăşeşte cheltuielile necesare pentru furnizarea unei informaţii.

 

 1. Transmiterea comunicărilor comerciale şi stocarea de cookies

10.1. Cumpărătorul este de acord cu transmiterea informaţiilor privind marfa, serviciile ori firma vânzătorului la adresa electronică a cumpărătorului, totodată este de acord cu transmiterea comunicărilor comerciale de către vânzător la adresa electronică a cumpărătorului.

 

10.2. Cumpărătorul este de acord cu stocarea aşa ziselor cookies în calculatorul lui. În cazul în care cumpărăturile se pot face de pe pagina web şi obligaţiile cumpărătorului din contractul de cumpărare să fie îndeplinite fără să se stocheze aşa zisele cookies în calculatorul cumpărătorului, cumpărătorul poate retrage oricând acordul său oferit conform frazei anterioare. 

 1. Livrare

11.1. Livrarea către cumpărator poate fi făcută la adresa electronică a acestuia.

 1. Prevederi finale

12.1. În cazul în care relaţia bazată pe contractul de cumpărare conţine un element internaţional (străin), părţile convin că relaţia va fi reglementată de legislaţia cehă. Prin aceasta nu sunt atinse drepturile consumatorului reieşite din reglementările legale cu caracter obligatoriu în general.

 

12.2. În cazul în care vreuna din prevederile condiţiilor comerciale nu este valabilă ori eficientă sau devine astfel, în locul prevederilor nevalabile se aplică acele prevederi, al căror sens este cât mai aproapit de cele nevalabile. Prin nevalabilitatea ori ineficienţa uneia dintre prevederi nu este atinsă valabilitatea celorlalte. Modificările şi completările contractului de cumpărare ori ale condiţiilor comerciale necesită o formă scrisă.

12.3. Contractul de cumpărare inclusiv condiţiile comerciale este arhivat de către vânzător în forma electronică şi nu este accesibil.

 

12.4. Datele de contact ale vânzătorului: adresa pentru livrări/corespondenţă:

Differenta.ro - Shopsupport s.r.o
Str. Nicolae Balcescu, nr. 104
315500, Nădlac jud. Arad
tel.: +40727489714 (pentru curier)

Adresa electronică info@differenta.ro, telefon 00420 774 585 966

 

Eliberat la Pilsen pe data de 1.5.2008.

 

Acest site utilizează cookie-uri pentru a furniza servicii, pentru a personaliza anunțurile, și pentru a analiza traficul. Mai multe informatii