info@differenta.ro (Jesteśmy tutaj dla Ciebie)

OKOUZLUJÍCÍ KOLEKCE SANTORO LONDON

  27. 05. 2019      Different TV CZ / SK

SANTORO LONDRA

Săptămâna trecută ne-am cufundat în tărâmul viselor și al fanteziei , așa că am pregătit pentru tine un alt brand care să te fascineze și nu numai asta . Acest brand este frumos. Este unică și iubită de femeile din întreaga lume. Știți despre ce brand vorbim? Da, exact. Acesta este un nou brand de colecție SANTORO LONDON.

Poate vi se pare doar un vis, cât de frumos ar fi putut să apară ceva. Nu ești singur. În 1984, un astfel de vis au avut Luccio și Meera Santorovi , dar au devenit treptat un vis.În același an au creat primul lor produs și în anul următor, au intrat pe piață cu prima colecție, care se numea Bang on the Door.

Dar ne mișcăm repede în timp, până în 2019. Așa că la 34 de ani de la Luccio și Meera au creat primul lor produs. Acest brand uimitor a pregătit trei sub-colecții noi în acest an. Acestea sunt iubite de albine, cozi înalte și zână de bule. Dacă aceste nume nu vă spun încă nimic, nu vă faceți griji. De aceea Simča și Nikol sunt aici pentru a explica totul.

Pe lângă noile sub-clase, Santoro London a pregătit și produse noi pentru tine. Puteți aștepta cu nerăbdare o geantă cadou crossbody, o cutie de bani sau o cutie de bijuterii uimitoare. Și avem ceva și pentru iubitorii de jurnal!

Deci, vom explora un alt brand frumos împreună? Credem că noua colecție te va încânta la fel de mult ca noi. Asigurați-vă că ne anunțați dacă sunteți fan al acestui brand și ce produse aveți. Vom fi foarte și foarte fericiți pentru asta!

Întreaga echipă Different.cz vă dorește zile frumoase și oarecum diferite

HANDBAGS SANTORO LONDON

Publicat: Martin Špeta

V-a placut articolul?