+40 799 210 992 (zile lucratoare, 8-16)

Ops! Obiecte - elegant ceas Posh!

  08. 02. 2017      Din lumea modei

Dacă sunteți un pasionat colecționar de ceasuri, cu siguranta nu ar trebui să pierdeți colecția de ceasuri Posh! din italiană Ops de brand! Obiecte . Aceste frumuseti de silicon nu sunt comune, nu au o curea detașabilă, astfel încât este întotdeauna perfect de culoare de potrivire tinuta lor preferat.

Ceasuri Ops! Obiectele sunt impermeabile, elegant și practic indestructibil. Ele sunt foarte ușoare și de mână aproape că simt. Ele sunt unisex, prin urmare, ele pot transporta atât doamnelor și domnilor. De asemenea , se potrivește perfect bratari Ops! Gem care vystylované ,, „cristale Swarovski.

Ceasul are un cadrane alb și negru, astfel încât acestea să poată schimba în mod arbitrar banda, deoarece cele două culori universale de potrivire cu ușurință. Unicitatea acestui ceas nu este numai variabilitatea lor și ușurință, dar , de asemenea , un design atemporal , care nu iese din moda, dar judeca pentru tine si lasa - te inspirat de nevoile noastre speciale pentru a fi parte diferite TV .

Ops! Obiecte

Ops! Obiecte

Ops! Obiecte

publicat: Nikol Valešová

V-a placut articolul?

Acest site utilizează cookie-uri pentru a furniza servicii, pentru a personaliza anunțurile, și pentru a analiza traficul. Mai multe informatii