+40 799 210 992 (zile lucratoare, 8-16)

Ops Obiecte - Swarovski de lux din silicon

  04. 02. 2017      Din lumea modei

Nici o femeie nu ar putea ofensa , eventual , o bijuterie strălucitoare. Primele asociații care ne aduc provocările cu care le obține mesaje sunt bijuterii Swarovski. Swarovski de brand este faimos pentru bijuterii sale de lux, spumante și la prețuri accesibile. cristale Swarovski sunt folosite astăzi, dar , de asemenea , se îmbrace sau ca un decor de pe unghii. Swarovski stie absolut toată lumea și nu e de mirare.

Pe portofoliul nostru de brand diferit este deja ceva timp găsit italian Ops marca! Obiecte , pe care i - am scos din comun și totuși simplitatea materialului, care este silicon sau plastic, din care sunt fabricate produsele brand - ului special modificat.

Și pentru a ajunge la punctul, imaginați - vă că frumusețile silicon brandului italian posévá acum aceste pietre Swarovski irezistibile, datorită căreia dobândi bucăți de bijuterii chiar mai mare de lux și aspectul atemporal.

Nu fac nici o greșeală, Ops! Obiectele nu sunt doar brățări din plastic, dar , de asemenea , coliere din oțel și ceasuri. Da, ai citit bine, un alt material popular , deoarece această marcă este din oțel galvanizat, care nu conține nichel. Bijuterii este astfel potrivit pentru cei care suferă de alergii. Deci, domnilor știu că pentru soția ta trebuie sa alegeti, la urma urmei, Ziua Îndrăgostiților se apropie;)

Ops! Obiecte

Ops! Obiecte

publicat: Nikol Valešová

V-a placut articolul?

Acest site utilizează cookie-uri pentru a furniza servicii, pentru a personaliza anunțurile, și pentru a analiza traficul. Mai multe informatii