Extra −10 % cu codul EXTRA10Se termina la 91 ore 16 minute
+40 368 228 123 (zile lucratoare, 9-15)

Șosetele, un cadou trendy de Crăciun

  %07. %12. %2018      Din lumea modei

"Nu cumparati sosete de Craciun!"

"Sosetele sunt cel mai rau cadou posibil!"

Ați auzit sau ati citit aceste afirmații învechite mai mult decât ați dori? Uitati-le! Șosetele nu mai sunt un cadou nedorit sau frustrant de mult. Acum este momentul în care dorim șosete, le iubim, le cerem, le cautam (le adaugam pe lista Mosului). Doar alegeti-le pe cele potrivite! Noi va vom ajuta... 

Adevărul este că sosetele negre sau albe nu obtin vreo lauda. Dar cu noi puteți alege acele șosete care vor fi cu adevărat un cadou elegant sub brad.

Happy Socks

Mii de combinații de culori și modele care întotdeauna și fiecaruia vor aduce un zâmbet pe chip.Puteți alege dintre șosetele Happy Socks single, sau in pachet avantajos, ambalate frumos intr-o cutie cadou cu patru perechi, în modele similare.

Șosete șosete fericite

Slippsy

Dragalasenia nu are limite de Craciun, astfel incat puteți asorta șosetele cu tricouri pentru acasa sau cu papuci pentru acasă cu aceleași motive. Creați cu ușurință un set de cadou trendy, de exemplu, pentru jumatatea draga.

Slippsy

 

 

Calvin Klein

Brandul de renume mondial Calvin Klein oferă șosete pentru fanii modelelor mai elegante. Pentru barbati modele sportive si mai elegante, pentru costum. Iar pentru femei, frumoase, feminine si jucause. Există de asemenea si cutii de cadouri, și seturi.

Calvin Klein șosete doamnelor

Șosete bărbați Calvin Klein

Tommy Hilfiger

Șosetele de la Tommy Hilfiger sunt decente, dar de netrecut cu vederea. O pereche, două, trei, în cutii de cadouri cu diferite modele, sunt cadoul perfect sub pomul de Crăciun.

Tommy Hilfiger șosete doamnelor

Tomme Hilfiger bărbați șosete

XPOOOS

Sosete avangardiste care iau respirația nu numai datorita design, ci și datorita calitatatii și confortului. Dimensiunile si modelele sunt unisex, deci nu trebuie sa va faceti griji in acest sens.

Șosete Xpooos

 

Publicat: Katka Kocandrlova

V-a placut articolul?