Extra −10 % cu codul EXTRA10Se termina la 47 ore 14 minute
+40 368 228 123 (zile lucratoare, 9-15)

Outfit pentru a scapa de kilogramele de dupa sarbatori

  %04. %01. %2019      Din lumea modei

Cu toții ne cunoaștem bine. Ne "indopam" cu de toate in timpul sărbătorilor de Crăciun, aproape nimeni nu rezista degustarii sarmalelor, carnatilor, cozonacului, salatei de boeuf, fripturilor suculente, aperitivelor irezistibile... Nu trebuie să lipsească băuturile dulci, adesea cu un strop de alcool, pentru a sarbatori, nu-i asa, un an nou, mai bun, mai de succes... Apoi ne temem sa ne urcam pe cantar :D 

Dar Anul Nou vine rezoluții noi, si cu promisiunea ca vom scapa repede de kilogramele in plus. Iar noi va ajutam sa va tineti de cuvant, cu niste piese superbe, de design, si functionale de sport, in care nu doar va veti simti extraordinar de bine, dar veti si arata foarte bine. 

Să trecem la treaba, asadar! Ca sa fim cat mai repede in cea mai buna forma a noastra!

Indiferent dacă vă place sa fiti in centrul atenției sau preferați să va amesteci in mulțime, colecția sport Desigual vă va oferi tot ce va trebuie, din cap, pana la picioare.

Desigual sport

Desigual sport FW18

Desigual sport outfit

Și pentru că în forma doresc să se păstreze nu doar doamnele, ci și domnii, avem un sfat pentru un outfit confortabil, sport de bărbați de la Under Armour, pe care fiecare sportiv îl va aprecia.

 Under Armour

 Under Armour outfit

Under Armour pánské oblečení

 

Atunci incepeti numaidecat, incarcati-va cu energie buna, pe care prin sport o puteti obtine in mod siguuur, și eliberati endorfinele!

 

 

 

 

 

Publicat: Katka Kocandrlova

V-a placut articolul?