Extra −20 % cu codul EXTRA20Se termina la 126 ore 20 minute
+40 368 228 123 (zile lucratoare, 9-15)

Outfit-uri de la Tommy Hilfiger

  20. 08. 2019      Din lumea modei

Din cap până la picioare!
Outfit-uri de la brandul Tommy Hilfiger, pentru femei și pentru bărbați.

O constantă printre branduri, o plus clasă suplimentară, brandul de lux care îmbracă femei si barbati deopotriva, și se potrivește pentru orice anotimp, pentru petrecerea timpului liber, activități sportive, și este intotdeauna minunat.

Încercați noi tricouri, bluze si pantaloni de trening cu logo-ul iconic, care nu fac obiectul unor tendințe de modă, astfel încât le puteți purta mai multe sezoane succesiv, și le puteți adăuga și pantofii Tommy Hilfiger, în care pur și simplu nu veti calca pe alaturi.

Tommy Hilfiger

TH treningurile de dama în mai multe variante de culoare sunt acum o tendinte, asadar nu trebuie să vă fie frică să mergeți in ele si în altă parte decât pe terenul de joacă sau în sala de sport. Veți uimi, de asemenea, în vacanță, in excursii, sau oriunde veti dori să vă simțiți confortabil și elegant în același timp. Bluzele de trening si hanoracele sunt peste cap sau cu fermoar, și treningurile pot avea așa-numitele felinare cu logo sau doar dungile în partea de jos a piciorului.

Completați-le cu un tricou contrastant, ieșiți în evidență, fie că alegeți o tăietura sportivă sau casual, cu un decolteu in "V".

Tommy Hilfiger

Domnilor, ascutiti-va simțurile pentru moda sportivă! Tommy Hilfiger nu vă uită niciodată în colecțiile sale!

Puteți purta un hanorac elegant, împreună cu un tricou atemporal, dar și fiecare piesă separat. TH T-shirts sunt potrivite pentru job și în oraș, cu blugi, precum și pentru a se încălzi în zilele mai reci.
Nu doar o singura privire feminina va va aparține! 

Tommy Hilfiger pentru bărbați

Tommy Hilfiger

Publicat: Katka Kocandrlova

V-a placut articolul?