Extra −10 % cu codul EXTRA10Se termina la 48 ore 18 minute
+40 368 228 123 (zile lucratoare, 9-15)

Keep Cup - cani termo care au sens

  %26. %10. %2018      Din lumea modei

Coffee to go, ceai pentru încălzit în zilele reci, sau rece, in zilele fierbinti, vin fiert la Crăciun, la plimbarea prin oras, si pe la targuri?  
Băutură caldă într-un pahar pe care pur și simplu il aruncam după utilizare - simplu, rapid, dar neecologic!

În fiecare an, aproximativ 500 de miliarde de pahare din plastic sunt aruncate în întreaga lume... Să gândim... În Australia au inceput sa se gandeasca la acest aspect cu mult timp în urmă, și au început să facă pahare/cani pe care le putem folosi pentru băuturile noastre preferate, din nou și din nou, si sa mai usuram mediul înconjurător.

kerimky din plastic ne-organic

Keep Cup este un pahar termic elegant, deși nu literalmente - băutura în el se menține caldă pentru 20-30 de minute, nu pentru ore intregi. Existența sa este în primul rând ecologică, deoarece consumul de pahare de plastic obișnuite este în scădere în lume, cu fiecare pahar Keep Cup cumparat.

Este fabricat din polipropilenă sau sticlă, nu conține BPA și nu este toxic. Nu trebuie să vă faceți griji că l-ați spălat într-o mașină de spălat vase, sau dacă il încălziți într-un cuptor cu microunde.

Puteți alege din mai multe dimensiuni diferite, și o gamă largă de combinații de culori. Există, de asemenea, ediții originale limitate, al caror design va va cuceri de la prima vedere.

Păstrați CUp mare

Păstrează Cupa Star Wars

Păstrați mediul Cup

V-ati ales propria cana? Dacă nu - alegeți https://www.different.com/keepcup .

Cu Keep Cup in mana veti arata si mai elegant decât cu o ceașcă sau cu un pahar obișnuit, și, pe lângă băutura caldă din ea, va va face să va simtiti bine că ati făcut ceva bun pentru mediul nostru.

Păstrează Cupa

 

 

 

 

Publicat: Katka Kocandrlova

V-a placut articolul?