TRANSPORTUL GRATIS + CADOUTRANSPORTUL GRATIS + CADOUO VREAU!
+40 799 210 992 (zile lucratoare, 9-15)

Paez - espadrile cu poveste

  13. 06. 2018      Din lumea modei

Alpargatas, espadrile, pantofi de nisip. Incaltari universale pentru zilele caldute de primăvară, serile racoroase de vară, excursii și concediu, plimbări, sau doar asa, pur si simplu. Pentru asta sunt espadrilele, iar cele de la brandul Paez sunt indragite in întreaga lume. Și pentru că și noi le adoram, nu am putut rezista sa nu va aducem brandul Paez.

Brandul creat în Argentina se mândrește cu espadrile unice, autentice și cu design atipic, care domină prin imaginativitate, calitate, și respectul pentru mediu. Cea mai bună piele argentiniană și bumbac 100% sunt folosite pentru producția lor , ceea ce garantează confortul și respirabilitatea piciorului, fără egal.

Design interesant, și care garantat va va distra, inspirate din originile Argentinei - natura, oamenii, motivele si viata lor, astfel încât veti avea in picioare o bucată din America de Sud, ori de câte ori veti incalta Paez.

Sunt produse cu dragoste și entuziasm, și sunt create special ca fiecare purtatoare a lor să se îndrăgostească. Și aici sunt - noile must have, cateva piese pe care ar trebui sa le aveti in raftul dvs de pantofi!

espadrille Paez

espadrille Paez

espadrille Paez

espadrille Paez

 

 

Publicat: Katka Kocandrlova

V-a placut articolul?

Acest site utilizează cookie-uri pentru a furniza servicii, pentru a personaliza anunțurile, și pentru a analiza traficul. Mai multe informatii