Extra −10 % cu codul EXTRA10Se termina la 47 ore 18 minute
+40 368 228 123 (zile lucratoare, 9-15)

Pantofi de bumbac Emu - piese cu stil pentru primăvară

  %11. %03. %2019      Din lumea modei

Eu nu am tenisi neastamparati, eu am... am din bumbac! Și merită!

Intrati cu un pas de bumbac în primăvară, cu un zâmbet pe fata si cu esapdrile sau tenisi noi, care vă vor încânta pe dumneavoastră și pe cei din jur, de la prima vedere, si de la prima incaltare. Brandul Emu abunda in cizme din piele și ghete din piele de oaie, insa acum pentru primăvară ne prezinta piese superbe din bumbac, care sunt ușoare, confortabile și design superb.

Alegeti-le, și nu veți regreta.

emu

Slip-oni sau tenisi cu siret, design natural, decent sau extravagant - alegeți doar preferatul dvs! Aleg doamnele care iubesc simplitatea, rebelele care doresc să iasă din mulțime, de exemplu, cu frunze tropicale, sau sufletele romantice care doresc să strălucească ca soarele.

Fiecare pereche este confecționată din bumbac natural, combinată cu iută la exteriorul tălpii, și are o talpă anti-alunecare din cauciuc.

Adidași Emu

Alegeti aceste piese cu stil pentru outfit-uri sportive și personalizate. Sunt potrivite pentru blugi, pantaloni de pânză, fuste și rochii. La locul de munca, la o plimbare în oraș, la o întâlnire, in călătorii, sau in vacanța de familie.

Inspirați cu combinația noastră preferată, cu rochia Scotch &Sodacare se potriveste perfect.

Emu Australia

emu

Publicat: Katka Kocandrlova

V-a placut articolul?