EXTRA -20 % cu codul EXTRA20 (cu exceptia Anekke)Se termina la 61 ore 17 minute
info@differenta.ro (Jesteśmy tutaj dla Ciebie)

PANTOFI DE DAMA GOBY

  07. 02. 2020      Differenta TV RO

GOBY SHOES! Pantofii de dama care nu se tem de extravaganta. Sunt jucausi, colorati, si au un design inegalabil - este vorba despre brandul GOBY! Dar sa incepem cu inceputul. Goby este un incepator printer brandurile de moda. Crearea acestor pantofi magici a inceput in urma cu cca 4 ani, in orasul turcesc Istambul. Prioritatea brandului este designul!

Este întotdeauna neobișnuit și foarte impresionant, motiv pentru care este piatra de temelie. În faza inițială, totul este desenat. În zilele noastre este aproape de neimaginat, dar fiecare design a fost realizat manual, din creion și hârtie. Apoi, designul se mută în centrul de proiectare, unde este transferat într-un pantof de test real. Totul este testat cu atenție, măsurat și apoi întregul design este introdus în computer. Urmează imprimarea pe piele reală sau sintetică!

Numai prin această procedură pot fi create ceva la fel de original ca pantofii Goby... Ei, si cum arată opera de artă terminată? Veti vedea asta în videoclipul de astăzi. Spuneti-ne cum va place Goby. Și credem că vă veți îndrăgosti de ei la fel ca noi, si ca restul Europei! Și mai avem un sfat pentru dvs... Nu ezitați nici un minut! Goby până acum nu sunt cunoscuti poate in RO, dar suntem convinsi că atunci când informațiile se vor distribui, si lumea va auzi că differenta.ro au aceste frumuseți… Ei bine, lucrurile se vor schimba rapid :)

Publicat: Martin Špeta

V-a placut articolul?