Extra −10 % cu codul EXTRA10Se termina la 46 ore 50 minute
+40 368 228 123 (zile lucratoare, 9-15)

Pantofi de iarna pentru copii

  %28. %12. %2018      Din lumea modei

Cum de a păstra cald, piciorul fiecărui copil? Aceasta este ceea ce părinții tuturor ramurilor știu despre ... încălțăminte care ar fi calde, durabile și confortabile pentru copiii care se deplasează în timpul săptămânii, dar și pe jos în zăpadă sau pe străzi pline de papuci topiți. Suntem pentru tine! Deci pentru copiii voștri.

Cizme pentru copii de trei branduri de renume mondial, care se vor încălzi și vor dura! Nu va trebui niciodată să vă faceți griji dacă bebelușul dvs. nu are degete reci la picioarele sale, indiferent dacă se alunecă pe gheață sau dacă nu își ude pantofii de șosete.

copii

Pantofi pentru copii Crocs

Pentru plăcere în zăpadă, cum s-a făcut! "Crocsy" are o talpă anti-alunecare, un branț în formă de anatomie și o izolație termică confortabilă. În plus, ele sunt prevăzute cu un dantelă, care poate fi strânsă sau permisă în funcție de dorință. Nu în ultimul rând, este ușor să le spălați.

Crocs

Converse pantofi pentru copii

Bocancii de iarna Converse sunt ideali pentru jucarii mici si baieti cu aspect deosebit . Designul este glezna și piele, există o izolație internă sau o emblemă iconică în afara cizme. Pentru fete, acest tip este de asemenea în culoarea roz.

conversa

Încălțăminte pentru copii EMU Australia

Absolut prima dintre cizme pentru ambele mari și mici. Pantofii cu role de încălțăminte în formă de pantof nu sunt fabricați din piele de oaie autentică și încălzite cu piele de oaie sau lână în interior . În plus, Emu este impermeabil, astfel încât briza de zăpadă sau ploaia de ploaie nu va fi o problemă, încălțămintea și picioarele vor rămâne uscate.

emu

Publicat: Katka Kocandrlova

V-a placut articolul?