TRANSPORTUL GRATIS + CADOUTRANSPORTUL GRATIS + CADOUO VREAU!
+40 799 210 992 (zile lucratoare, 9-15)

pantofi de plastic Melissa - noua colectie SS 18

  29. 01. 2018      Din lumea modei

Este aici! Primăvara vine! Sau , cel puțin vom simți în aer. El a venit o nouă colecție de plastic favorit pantofi Melissa pentru primavara / vara 2018, și suntem mereu reglate la primăvara și vara atmosfera potrivita. Noua colectie este din nou plin de piese de lux și parfumate , care va transforma TREBUIE SĂ AIBĂ sezon. Ce oferă această colecție? Desigur, multe piese originale, să le imaginăm.

Și, înainte de a introduce noi piese, vom vedea câteva puncte cheie pe care le Melissa despre pantofi ar trebui sa stie cu siguranta. În primul rând, acestea sunt realizate dintr - un material special Melflex, care este rezistent la apa, usor, moale și ușor să se adapteze piciorului. În al doilea rând au impregnat esențe parfumate parfumate, care amintesc de guma de dulce, iar mirosul nu, niciodată, niciodată fade out. Chiar și tu îmbălsăma întregul pantof. În al treilea rând, are cele mai multe biți vyměkčenou branț de memorie, astfel încât acestea sunt minunat confortabile. Hai să o facem.  

adidași Melissa

Moda minunea minunilor, dar în partea de sus absolută de colectare din acest an de Melissa ia în considerare aceste adidași unice. Și nu e doar nici adidași, pentru că acestea sunt magice. Acestea sunt realizate dintr - un material plastic special Melflex , astfel încât piciorul se adaptează minunat parfumat și au o culoare specifică , astfel încât prin potrivirea cu orice tinuta. Este potrivit pentru outfitům sport, precum și cele mai elegant. Ei vor arata foarte bine atât blugi și fuste sau, de asemenea, la rochia.

adidași Melissa

balerine Melissa

Ai putea spune că în această colecție sunt aproape balerine în declin, deoarece a depășit o cantitate mare de papuci sau sandale, dar ce ar fi un arc fără balerini, încă se deda la unele piese. Desigur, pantofi de balet clasic cu pană ascunse, gaura pe partea de sus a unui masiv podoabă nu trebuie să pierdeți, în culori diferite. Melissa , de asemenea , colaborarea în mod inerent cu designerul Jean Jason Wu, care este reflectată înapoi la balerínách într - un design atipic. În cele din urmă, putem recomanda frumusete țepos , cu o curea elegantă peste căpută.

balerina Melissa

balerine

balerina Melissa

sandale Melissa

Deci, suntem la ea. Cu certitudine absolută, putem spune că sandalele sunt 100% IN. Și anume, aceste sandale platforma puternice cu bretele puternice peste căpută. Desigur , Melissa de brand oferă , de asemenea , alte piese de design în diverse culori, pe care le găsiți , de asemenea , în magazinul nostru.

 

sandale Melissa

pantofi Melissa

Deci, acest lucru este într-adevăr final stylovka. Papuci de casă dragoste, deoarece acestea sunt convenabile. Iar atunci când este montat cu papuci în picioare Melissa, nu va mai dori să decoleze. Ele sunt frumoase, elegante și extrem de convenabil. Este pur și simplu doriți! branț de memorie internă și design atemporal niciodată nu va garanta montarii timp de mai multe sezoane, ceea ce este cu siguranta merita. Din nou, puteți alege dintr-o varietate de culori și modele.

pantofi Melissa

pantofi Melissa

Publicat: Differenta Team

V-a placut articolul?

Acest site utilizează cookie-uri pentru a furniza servicii, pentru a personaliza anunțurile, și pentru a analiza traficul. Mai multe informatii