+40 799 210 992 (zile lucratoare, 9-15)

Pantofii de plastic Melissa - 4 lucruri despre ei

  12. 02. 2018      Din lumea modei

În acest articol ne dorim sa va convingem, daca nu sunteti deja convinse, ca anul acesta chiar trebuie sa va achizitionati cel putin o pereche de Melisse! Noi vă oferim câteva sfaturi, de ce anume sunt pantofii Melissa un "must have" in raftul de pantofi. Vă vom spune toate beneficiile acestor stilati din plastic, pe care nu veti mai dori sa ii descaltati! Și pentru că vine primăvara, și pentru că noua colecție Melissa pentru primavara/vara 2018 este deja pe piata, si deja la noi, ne-am gândit că acum este momentul potrivit. Haideti, let's do this!

pantofi Melissa

Pantofii Melissa sunt realizati dintr-un material plastic special, numit Melflex, care este infuzat cu esențe imparfumate speciale. Aceasta tehnologie de imparfumare asigură rezistenta mirosului in timp, acesta nu dispare niciodata, in plus, imparfumeaza si totul in jur. Materialul Melflex este luminos, moale și flexibil, si acestea sunt doar cateva informatii, asa, de inceput.

Și acum, la punctele lor. Acum, cele 4 puncte de rezistenta ale Melisselor:

1 - Rezistente la apă

 2 - Imparfumate

 3 - In  asentiment cu natura

 4 - Dimensiune flexibilă

  1. IMPERMEABILE, pentru ca pantofii pot fi curatati simplu, cu apa, dar puteti si merge cu ei la apa ;)  Dacă aveți de gând sa ii luati la mare, flip-flopii sau papucii Melissa sunt absolut perfecti. Daca intrati intr-o balta cu balerinii Melissa, acest lucru nu va dauna deloc.  
  2. IMPARFUMATI, deoarece sunt impregnati cu o esență imparfumată specială, care nu va dispărea in timp. Noi asociem acest miros specific cu mirosul gumei de mestecat, deoarece este dulce, asadar vor fi adorate Melissele si de copii, nu doar de dvs.
  3. IN ASENTIMENT CU NATURA, pentru ca, la fel ca orice alt material plastic, si acesta este reciclabil, deci  ecologic.
  4. DIMENSIUNEA FLEXIBILA, deoarece, datorită materialului Melflex special, care este moale și flexibil, se adapteaza piciorului, de exemplu, se pot lasa usor, astfel incat nu va vor strange. Se adapteaza, pur si simplu, formei piciorului.

pantofi Melissa

Publicat: Differenta Team

V-a placut articolul?

Acest site utilizează cookie-uri pentru a furniza servicii, pentru a personaliza anunțurile, și pentru a analiza traficul. Mai multe informatii