Extra −10 % cu codul EXTRA10Se termina la 89 ore 33 minute
+40 368 228 123 (zile lucratoare, 9-15)

Pantofi de vară pe care nu mai doriți să le decolați

  %14. %06. %2019      Din lumea modei

Leeééto, léééééto mýýýýý. Aș vrea să dansez în această vară ... În pantofii magicieni, care vor încânta cu design și confort.

Luarea de pantofi noi este o activitate preferată a oricărei femei. Și acum am reușit. Este cumpărături sezon pentru pantofi de vară! Flip-flops, papuci și sandale de branduri de clasă mondială , stiluri diferite și desene animate, printre care fiecare doamnă, doamnă, femeie își găsește favoritul.

Flip flops

Încălțăminte care este inseparabilă de vară. Monocrom sau colorat, decorat sau subtil. Le iubim pe toți și îi purtăm cu un zâmbet pe buzele noastre.

Slip în acest an în sandalele Rider , care este 100% reciclabil și cu branț de memorie, simți că parcurgeți norul.

Pentru adepții obișnuiți și casuali , flipopurile Ipanema sunt disponibile în mai multe combinații de culori. Soft, flexibil și jucăuș.

Dacă sunteți mai mult de un iubitor de eleganță ? Apoi, există flip-flop-uri Grendha , elemente de lux strălucitoare, pietre și detalii de aur pentru tine.

papuci de casă

Pantofii de vară încă includ papuci de casă. Cei de la Calvin Klein pot purta femei, dar și bărbați sau ambii, pentru a crea o pereche perfect potrivită, care are un stil. Deși poate părea un pantof pentru piscină, mai degrabă decât uzura zilnică, nu vă lăsați păcăliți. Ei chiar arata si se imbraca foarte bine in timpul saptamanii, in oras, in excursii si pe plaja.

Papucii Converse de pe platformă, care vor completa perfect aspectul dvs. urban, merită , de asemenea , atenție . Ele sunt într-o combinație de tălpi de piele și cauciuc, iar odată ce le aveți, un val de confort vă va inunde cu branțul de memorie.

Îți lipsește un pic de dragoste și sensibilitate? Melissa vă va da cu papuci în culori pastelate, cu un arc ochi-prinderea.

sandale

Cea mai recentă tendință este sandalele obișnuite din acest an (masive, robuste), purtătorii lor dazzle confort cu ușurință de a combina cu costumele. De exemplu, încercați Zaxy . Sunt fabricate dintr-un material plastic special, care este moale, flexibil și impermeabil. Astfel, sandalele Zaxy vor fi credincioși și vor deveni însoțitori ai orașului, muncitori, întâlniri și călătorii sau vacanțe pe plajă.

Chiar vrei să-ți strice picioarele cu confort? Apoi împachetați sandalele Crocs ! Branțurile de masaj din tocăși, curelele de fixare a căldurii și a călcâiului sunt piulița potrivită pentru confort la fiecare tură. Totul vine la perfecțiune cu modele decente în combinații de culori moi.

Cu toate că tendințele sunt uneori nestingherite, în sandalele de la Tommy Hilfiger , nu vă răsuciți piciorul. Dimpotrivă, poți merge cu ei cu siguranță și cu mândrie. În culori iconice, semnele și penele sunt acoperite cu iută, care pur și simplu aparține modelelor de vară.

Publicat: Katka Kocandrlova

V-a placut articolul?