Extra −20 % cu codul EXTRA20Se termina la 67 ore 51 minute
+40 368 228 123 (zile lucratoare, 9-15)

PANTOFI DESIGUAL

  20. 02. 2019      Different TV CZ / SK

>

BOTY DESIGUAL

>

Hallooo-hallooo, primăvara ne cheamă!

>

Câțiva dintre noi se bucură de vremea frumoasă de iarnă. Ei călătoresc în munți. Ei schiază și se bucură de iarnă. Ei bine, unii (cealaltă jumătate) așteaptă deja cu nerăbdare începerea primăverii. Și știi ceva? A sosit!

>

Bine, bine. Aveți dreptate, mai sunt câteva zile până la începutul oficial al primăverii, dar o simțiți? Acel ceva în aer. Ceva care se simte cu adevărat ca primăvara. Noi, la Different, o simțim, motiv pentru care pregătim în mod constant noi piese pentru sezonul de primăvară și vară 2019. Cum ar fi noile piese de încălțăminte Desigual SS19.

>

Au sosit pantofii de damă Desiugal pentru acest sezon! De aceea, în episodul de astăzi al emisiunii DifferentTV, vă vom prezenta modele noi care, la propriu, emană primăvară. Află ce motive, culori, forme și modele a pregătit Desigual pentru tine. Și că au făcut un efort suplimentar.

>

Oferta este foarte mare și ai prima șansă de a alege cu adevărat, cu adevărat, cele mai tari produse noi pe care le-am pregătit pentru tine. Dacă încă ezitați în legătură cu ce pantofi noi de primăvară să alegeți, acum este momentul potrivit.

>

Descoperă mai întâi piesele superbe de primăvară ale pantofilor de damă Desigual.

>

DESIGUAL

>

Publicat: Martin Špeta

V-a placut articolul?