Extra −10 % cu codul EXTRA10Se termina la 91 ore 29 minute
+40 368 228 123 (zile lucratoare, 9-15)

Pantofi din material plastic Melissa FW19 sau noua colecție este aici!

  %17. %06. %2019      Din lumea modei

Papuci, papuci, sandale, pantofi de toc, pantofi de pantofi sau chiar balerine? Aceasta este noua colectie de pantofi de plastic Melissa! Și mai mult, ce este minunat? Că va fi un pas înainte în această vară, pentru că vă este frică de o nouă colecție atemporală de pantofi Melissa toamna / iarna 2019. Te gândești acum la asta? Bineînțeles că vă vom explica asta. Marca Melissa vine din Brazilia, unde temperaturile nu numai pe termometrul cu mercur apar puțin mai înalte decât în țara noastră. În timp ce purtăm valenki, poartă sandale în Brazilia. Și care este noua colecție? Poate că nu ne vom dezamăgi atunci când spunem că ești TU-NOI-ACUM!

De ce a pus Melissky?

Să repetăm mai multe avantaje și trucuri ale acestui brand. Marca de moda Melissa prezinta pantofi de toate felurile, realizate din material plastic special Melflex. Materialul este flexibil, moale, flexibil și foarte durabil. Este reciclabil, economisind astfel mediul. Pantofii Melissa sunt, de asemenea, impregnați cu esență parfumată, care seamănă cu bomboane, așa cum o numim parfum "gumă de mestecat" , care niciodată, dar niciodată nu iese niciodată, și parfumul pantofului tău. Cel puțin, Melissky este confortabil și devine. câteva, așa că ar trebui să o primiți repede.

Balerinele Melissa

Că îl iubești pe Melissa și ai nevoie de altele noi? Apoi ați așteptat, doamnelor, pentru timpul potrivit. Noua colecție oferă mai multe tipuri. Rotund, arătat cu călcâi deschis. Simplu, decorat, elegant și extravagant, dar parfumat. În plus, puteți alege dintr-o varietate de culori, care nu numai că revitalizează îmbrăcămintea dvs., ci și vă luminează zilele, pentru că toată lumea vă va lăuda.

Papuci Melissa

Papuci sau cârpe? Ce este mai natural pentru dvs., dar la fel de confortabil, se îmbină în pantofi perfecți cu un design simplu. Un hit absolut sunt papucii de primavara. Știm ce să facem puțin în afara liniei și să punem papuci eleganți la toe sau papuci pe călcâi ? De ce să mergeți cu mulțimea când este frumos să ieșiți din ea uneori, să fiți diferit, să fiți diferit.

Melissa Sandale

Nici balerinele, nici papucii? Deci, atunci avem centrul de aur pentru tine. Sandale. Ne place tipul preferat de seductie si nu e de mirare. Arcul obișnuit masiv pe vârf, ușor de purtat, design elegant, confort și cunostință într-unul. Acestea sunt sandalele noastre iubite Melissa, în diferite culori. Colecția de toamnă / iarna 2019 reprezintă acest tip, decorată cu o panglică metalică, deci este puțin diferită de cea anterioară.

Publicat: Differenta Team

V-a placut articolul?