Gasiti iepurasul cu codul pentru o reducere de 20%Gasiti iepurasul + 20% reducereO VREAU!
+40 799 210 992 (zile lucratoare, 9-15)

pantofi extravaganți Fornarina

  22. 01. 2018      Din lumea modei

marcă italiană Fornarina este popular în Italia , timp de mai multe decenii. Și este plin de piese rafinate si extravagante , care sunt diferite pentru noi, ne - am decis să pună brandul în portofoliu ,, Differenťáckýho“, si foarte repede ne - a placut. Piesele moderne , care nu dispun de fler italian aprecia cu siguranta fiecare femeie elegantă. că suntem foarte conștienți de, asa ca am avut la magazinul nostru a început treptat naskladňovat. acum cu noi pentru a Fornarina îmbrăca literalmente din cap până în picioare. iar în partea de jos acum, în timp ce vom rămâne. acel articol va fi dedicat pantofi, și anume iarna pantofi Fornarina .

Avantajul este că cea mai mare parte a pantofului este fabricat din piele , iar unele chiar au vytepleným interior, care se află pe o scară europeană în iarna pe jos ideal. Unele piese sunt sportive, altele elegante. Pe scurt, el vine la ea de fiecare femeie, indiferent de varsta si stil de moda. Să ne imaginăm piesele.

Sunt foarte popular numit recent. Biker Boots, acestea sunt pantofi care seamănă cu cizme sau trackovky, un puternic, atletic, cizme, de obicei , cu dantelă, dar , de asemenea , pe zip prin potrivirea atât sportul și , de asemenea , cele elegant outfitům . Pentru un timp botine stați, dacă alegeți un toc mai mare sau mică în toamna și iarna, apoi ,, kotníkovky „idelání pentru că pur și simplu nu merge până la glezne. ,, Pentru zimhouřivé“ tipuri de elegant și vice-versa sunt ideale cizme cu toc care, de asemenea, de potrivire fuste sau rochii.

Ceea ce am dori să menționăm , în special , faptul că extravaganță și excentricitate la acest brand nu cunoaște limite, astfel încât nu este nevoie pentru a găsi pantofi de glezna-toc, care are forma unei inimi. Ceea ce este cu siguranta merita. Mai ales dacă te duci prin ele în zăpadă și veți lăsa în urmă inima. Acesta va trebui, de asemenea, pentru a atrage un suflet Mate viata. O alegere, ci de a părăsi, desigur, pentru tine, și nu mă refer doar la un partener, ci doar o selecție de pantofi. Așa că haideți să inspire mai jos.

Botine cu toc Fornarina

pantofi Fornarina

cizme Fornarina

pantofi Fornarina

Botine din piele Fornarina

pantofi Fornarina

Pantofi din piele Fornarina pantofi Fornarina

Biker Boots Fornarina

pantofi Fornarina

Publicat: Differenta Team

V-a placut articolul?

Acest site utilizează cookie-uri pentru a furniza servicii, pentru a personaliza anunțurile, și pentru a analiza traficul. Mai multe informatii