Extra −20 % cu codul EXTRA20Se termina la 67 ore 56 minute
+40 368 228 123 (zile lucratoare, 9-15)

PANTOFI MELISSA PARFUMAT

  25. 03. 2019      Different TV CZ / SK

>

MELISSA

>

Incendiu. Un cuvânt care ne-a însoțit la fiecare colț de stradă în aceste zile. Odată cu sosirea primăverii, aerul s-a transformat complet și ne bucurăm deja de adevărata atmosferă de primăvară. Și ce înseamnă de fapt pentru noi? Introducerea frumoasei colecții de pantofi parfumați Melissa.

Cine ne urmărește de ceva vreme știe că pantofii Melissa sunt o chestiune de suflet pentru noi. Ei sunt cei mai populari pantofi ai noștri, care ne-au însoțit în călătoria noastră încă de la început. Așa că nu e de mirare că ne-am îndrăgostit atât de mult de ele. Să aruncăm o privire la noutățile din noua colecție Melissa 2019.

>

Pentru primăvară și vară, brandul a pregătit cu adevărat mai multe noutăți și tendințe fierbinți, despre care Simcha vă va spune mai multe. De exemplu, veți afla care este diferența dintre pudră și roz vechi sau care va fi hit-ul acestei primăveri și veri. Dar nu vă faceți griji, nu se oprește la culoare. Vom arunca o privire împreună la noile modele pe care brandul Melissa ni le-a pregătit. Îți vom face cunoștință cu adidași, papuci și chiar șlapi frumoși și parfumați Mmm!

>

Fă-te comod, pentru că avem un nou episod plin de informații interesante. Distracție plăcută și nu uitați să ne anunțați prin e-mail, pe Facebook, ce vă place la colecția de anul acesta și ce v-a atras atenția.

>>

MELISSA SHOES

>

Publicat: Martin Špeta

V-a placut articolul?