Extra −10 % cu codul EXTRA10Se termina la 47 ore 57 minute
+40 368 228 123 (zile lucratoare, 9-15)

Pantofi Slide - Pantofi Trendy pentru vara anului 2019!

  %08. %05. %2019      Din lumea modei

Pantofi ideali pentru vara? Categoric papuci de glisare! De ce? Pentru că pantofii lor sunt ușor, sănătoși și, mai presus de toate, sunt uimitor de confortabil! Este, de asemenea, potrivit pentru rochii sau costume mai elegante? Categoric da! Și pentru că sacul a rupt literalmente cu această tendință de modă, am trimis și e-shopul nostru cu el. Alegeți dintre diferite branduri de modă, tendințe, modele și stiluri. De la elegant la sport, ortopedice, din plastic sau din piele. Să le imaginăm.

Ce sunt de fapt papucii? Ele au o trăsătură comună. Ele sunt caracterizate de o singură bandă groasă deasupra tocului. Puteți alege între noi din diferite modele, așa cum am menționat deja. Indiferent dacă alegeți un stil sportiv într-un design simplu sau papuci de platformă, nu faceți pasul. Avem aceste pantofi la modă de la Calvin Klein, Tommy Hilfiger, Melissa sau Crocs și mulți alții pentru tine.

Glisante Calvin Klein

De la marca de modă Calvin Klein puteți alege dintre mai multe tipuri și din mai multe culori. Vreți papuci confortabili cu inserții de neopren sau bucăți de plastic? Le aveți. Pentru noi, alegeți și credeți că nu o singură bucată. Numerotarea acestor papuci variază, deci urmați tabelul de conversie a mărimii pentru fiecare produs specific.

papuci de cusut Calvin Klein

Glisante Tommy Hilfiger

Dacă sunteți în căutarea unui design atemporal și sportiv, sau elegant papuci metalice wedge, atunci Tommy Hilfiger este alegerea evidentă. La e-magazinul nostru veți găsi și papuci pentru bărbați Tommy Hilfiger, astfel încât puteți chiar să vă potriviți cu jumătatea draga. Faptul că aceste pantofi sunt extrem de confortabile și potrivite pentru toate îmbrăcămintele nu pot fi nici măcar menționate, dar când suntem la el, este adevărat.

Glisante Tommy Hilfiger

Slide Papuci Melissa

Guma de mestecat cunoscută, material flexibil și branț de memorie. Da, vorbim de minunatele pantofi Melissa . Și pentru că marca Melissa nu este lăsată în urmă în tendințele modei. Caracteristicile acestor papuci unic de vanilie, care sunt în plus decorate cu o panglică elegantă pe bandă.

culisează papucii Melissa

Diapozitivul Crocs

Styling slippers decorate cu aplicații 3D florale și metalice. Șorțuri ortopedice, puncte de masaj, Croslite ultra-ușoare. Acestea sunt crochetele unice pe platformă. De la Crocs puteți alege dintr-o multitudine de forme, desene și culori, iar faptul că aveți multe de ales.

Diapozitivul Crocs

Publicat: Differenta Team

V-a placut articolul?