Extra −20 % cu codul EXTRA20Se termina la 71 ore 14 minute
+40 368 228 123 (zile lucratoare, 9-15)

PANTOFI TOMMY HILFIGER

  20. 06. 2019      Different TV CZ / SK

TOMMY HILFIGER BOTY

>

Dragele doamne, dragi domni... Sunteți gata să dezvăluiți tendințele din acest sezon în materie de încălțăminte? Vrei să descoperi pantofi pe care îi poți purta de primăvara până toamna? Există un răspuns simplu la aceste două întrebări - TOMMY HILFIGER! În mod specific, astăzi ne vom concentra pe pantofii Tommy Hilfiger.

Vara este deja cu un picior în fața noastră, așa că trebuie să ai încălțămintea de vară potrivită. Din garderoba noastră, nu pot lipsi adidașii Tommy Hilfiger, papucii de tobogan TH, adidașii sneaker, cizmele Runners sau cizmele Ugly! Dacă sunt prea mulți termeni pentru tine? Nu contează deloc. De aceea suntem aici pentru a vă prezenta ce înseamnă toți acești termeni.

În videoclipul de astăzi, veți afla, de asemenea, cum s-au descurcat designerii din acest sezon. Tommy Hilfiger s-a desprins de tradiționalul tricolor și a oferit cuplurilor alte culori, oarecum neconvenționale. Dar nu vă faceți griji. Voi găsi, de asemenea, perechi frumoase deja cu culori tradiționale.

>

Echipă-te pentru vară cu ce are mai bun marca Tommy Hilfiger de oferit. Asortează-l cu jumătatea ta și pleacă într-o vacanță frumoasă. Magazinul nostru online este pregătit pentru întregul sezon 2019. Așa că nu ezitați să verificați piesele uimitoare pe care le puteți obține de la noi.

>

Cizme TH pentru femei

>

Publicat: Martin Špeta

V-a placut articolul?