+40 799 210 992 (zile lucratoare, 8-16)

Pantofii Melissa - noua colectie primavara/vara 2017

  22. 02. 2017      Din lumea modei

Uraaa, noua colecție de pantofi din plastic Melissa este aici și este la propriu IMPARFUMATA! Brandul de moda Melissa este pasiunea noastra deja de ceva vreme, rafturile noastre de incaltaminte deja sunt neincapatoare, așa ca anul acesta am decis sa ne achitionam rafturi noi pentru pantofi, pentru ca deja avem in depozit noua coelctie.

În ceea ce privește tendințele actuale, aplicațiile mari sunt inca in tendinte, cu toate acestea, se continuă cu piese mai "cuminti", și astfel ne intoarcem putin in anii "90, cand se purtau pantofii cu platforme înalte. Dragi doamne, permiteti-ne să va prezentam piesele de top ale sezonului.

Sandalele cu platformă

Recunoasteti faptul că aceste sandale cu platforma inspirate din anii "90 sunt pur și simplu "top".  Intr-un design decent, cu o talpa inalta, extravaganta, pur și simplu nu le gasim vreun defect. Aceste piese au, de asemenea, branțul moale, și sunt astfel extrem de confortabile.

Sandale pentru femei Melissa

Melissa + Vitorino Campus

Pantofii originali sunt întotdeauna cei propusi de cineva celebru. Melissa, in colaborare cu renumitul designer Vitorino Campus, ne prezinta un pantof unic, care are un aspect luxos. aplicatii subtile pe partea din fata, sus, în formă de panglică prinsa la mijloc cu catarama, sunt pur si simplu perfecti.

Sandale pentru femei Melissa

Melissa + Salinas 

Faptul ca brandul Melissa vine din Brazilia, este demonstrat si in aceasta colectie, inspirata de moda plajei. Dovada sunt si ale aceste sandale moi, din nou, cu platformă, si impletituri si catarame interesante.

Sandale pentru femei Melissa

Aplicatiile uriașe

Aplicatiile uriase pe partea de sus a pantofului continua si in acest an, iar aceste sandale cu varful deschis și închise la spate, cu o fundita uriasa, prinsa la mijloc cu o clema aurie metalica, arata foarte bine in picior.  Din nou, avem de a face cu un branț moale, și un miros irezistibil de guma de mestecat.

Sandale pentru femei Melissa

Sandalele sport

Colecția din acest an aduce, de asemenea, o versiune sport a frumoaselor sandale din plastic imparfumate. Sunt frumoase, cu branțul moale, iar confortul este garantat.

sandale sport Melissa

Flip flop papuci originali

Imaginati-va că va plimbati de-a lungul plajei, soarele incinde, și nu simțiti numai mirosul marii, dar, de asemenea, mirosul dulce si placut al papucilor pe care ii purtati. O astfel de experiență v-o ofera doar Melissa, care in acest an vine cu modele superbe, inedite.

Melissa pentru femei

Am selectat cateva piese noi si speram noi ca v-am inspirat, pentru că vara se apropie, și este necesar să ne incaltam trendy, si confortabil. Ar trebui să mai adaugam faptul că Melissele rezista mai multe sezoane, si ca mirosul lor de gumă de mestecat nu va dispărea.

publicat: Nikol Valešová

V-a placut articolul?

Acest site utilizează cookie-uri pentru a furniza servicii, pentru a personaliza anunțurile, și pentru a analiza traficul. Mai multe informatii