-15% Reducere cu codul EXTRA15Se termina la 58 ore 53 minute
info@differenta.ro (Jesteśmy tutaj dla Ciebie)

PANTOFII PE CARE II VETI IUBI

  12. 05. 2020      Differenta TV RO

 

Astazi, ne orientam impreuna la detaliil. La detaliile frumosilor pantofi de primavara. Tenisi Skechers, Guess, Tommy Hilfiger dar si Converse, putin din alt unghi. Daca ezitati, sau poate chiar nu stiti ce pantofi sa alegeti pentru distractiile de vara, avem pentru dvs cateva sfaturi!

Noutatile hot de la Differenta.ro sunt adidașii Skechers. Pantofi foarte confortabili, moderni și mai presus de toate de înaltă calitate, de care cu siguranță va veti îndrăgosti. Brandul Skechers a început să-și scrie istoria în America, California, în jurul anului 1992. De atunci, a început să scrie o poveste uimitoare, plină de adidași frumoși atemporali, care nu trebuie să lipsească din tinuta dvs. În continuare, ne-am uitat in detaliu la adidașii Tommy Hilfiger, care vă vor fascina la prima vedere.

Sunt diferiti, neobișnuiti, dar în același timp confortabili, și cu un design foarte chic. Cu talpa ridicată, vor captiva fiecare purtator, si nu numai. Adidași GUESS! Și veti fi in top în această primăvară. Culoarea aurie, care este iconică pentru acest brand, domină și în această frumoasă colecție, pe care am numit-o profesional THE GOLDEN GUESS. Și nu în ultimul rând, nu trebuie să uităm de adidașii Converse fără vârstă. O icoană care își va găsi locul în fiecare dintre voi!

Publicat: Martin Špeta

V-a placut articolul?