+40 799 210 992 (zile lucratoare, 8-16)

Pantofii pentru copii Crocs sau înapoi la școală

  05. 09. 2016      Din lumea modei

Vacanta a luat sfarsit, si, odata cu incheierea ei, incepe un nou an scolar, pentru unii primul, pentru altii ultimul. Pentru unii mai usor, pentru altii mai greu, important este sa invatam ceva, sa ramanem cu ceva informatii utile in cap la sfarsitul anului, dar la fel de important este ca ai nostri copii sa se simta bine si confortabil. Pentru asta, ii ajuta pantofii Crocs pentru copii.


Crocs - incaltari confortabile pentru vreme buna si rea

Copiii petrec destul timp la școală, prin urmare, este necesar să se acorde o atenție sporita sănătății si confortului lor, fapt care este asociat în mod natural și cu încălțămintea de calitate. Papucii textili sunt de mult timp în urmă, astăzi sunt purtati exclusiv "Crocsii".

Brandul Crocs prezintă încălțăminte de calitate, care este fabricata dintr-un material patentat, tratat special, din plastic, numit Croslite. Acest material este moale și flexibil. Cele mai multe incaltari au, de asemenea, un branț ortopedic, care include  în plus, puncte de stimulare și masaj, astfel încât picioarele sunt în siguranță și într-adevăr se simt confortabil. Deci, vă puteți dota atât dvs, cat si pe cei mici, cu pantofi Crocs pentru copii.

Crocs nu sunt doar saboți, brand-ul ofera acum multe alte forme, stiluri, modele si culori frumoase. Pentru rasfatatii nostri sunt, prin urmare, absolut perfecti, și fiecare dintre ei poate să fie autentic. Iar un lucru practic este acela că, atunci cand anul scolar se incheie, Crocs pot fi folositi și în lunile de vară, la activitățile lor de petrecere a timpului liber. In tabere, sau la mare, dar si afara, în grădină, in oras, sau in excursii. Să vedem atunci acesti pantofi.Sandale fete Crocs

Aceste sandale frumoase de fete în albastru închis, care sunt impodobite cu sclipici, sunt ideale pentru micile cochete , care doresc să se diferențieze de restul. Sandalele au un finisaj lucios, și un branț ridicat. Au tocul plin, și deschis in fata, la degete.
Pat Ballerinas Crocs

Urmatorii pantofi originali sunt balerinii de fete eleganti, în culoarea roz-portocalie a somonului, cu accesorii galbene. Balerinii sunt împodobiti cu un motiv distinctiv de flori cu o pietricica. Sunt nu numai frumosi, dar si foarte confortabili. Balerinii au de asemenea găuri mai mici, prin care circulă aerul, astfel prevenind trasnpirarea picioarelor.papuci băieți Crocs

Desigur, nu trebuie să uităm nici de forma populara de papuci Crocs, si trebuie să ne gândim si la băieti. Acesti papuci elegantialbastri, cu catarama portocalie, sunt universali, pentru a se potrivi oricarui outfit.

Ce părere aveti de pantofii pentru copii Crocs? Sunt drăguți, nu-i asa? Pentru a alerga copiii in siguranta pe holurile scolii, achizitionati-le chiar acum - pantofi Crocs pentru copii online.

publicat: Nikol Valešová

V-a placut articolul?

Acest site utilizează cookie-uri pentru a furniza servicii, pentru a personaliza anunțurile, și pentru a analiza traficul. Mai multe informatii