Extra −10 % cu codul EXTRA10Se termina la 47 ore 42 minute
+40 368 228 123 (zile lucratoare, 9-15)

Pantofii Scotch & Soda - vom fi la modă amandoi!

  %08. %07. %2019      Din lumea modei

Brandul popular olandez Scotch&Soda vine cu o noutate. Este vorba despre incaltaminte! Originala, atemporala, irezistibila. Suntem mândri de calitatea și design-ul care cucereste ochiul de la prima vedere.

Scotch Soda dámské pantofle

Din colectia primavara/vara 2019, prezinta brandul Scotch&Soda modele care va evidentiaza personalitatea, si arata ca nu va temeti sa iesiti din multime. Indiferent daca sunt

Din colectia primavara/vara 2019, prezinta brandul Scotch&Soda modele care va evidentiaza personalitatea, si arata ca nu va temeti sa iesiti din multime. Indiferent daca sunt tenisi pentru barbati, sau papuci de femei, aveti de unde alege.

Spuneti-ne... De exemplu Scotch&Soda tenisi de dama, cu partea superioara din satin, si panglica in loc de sireturi. Platforma inalta, un nivel inalt de confort, si un design care cucereste de la prima vedere. Care femeie nu i-ar dori in raftul ei de incaltaminte? 

Scotch Soda boty

Pentru ca vara este in plina desfasurare, papucii de dama Scotch&Soda in mai multe variante, nu este simplu sa alegeti, cu siguranta, tocmai datorita design-ului superb.

Scotch Soda pantofle

Incercati franjurile sexy, look-ul de plaja cu broscuta, sau bretelele late peste caputa, cu un semn iconic Maison Scotch.

Publicat: Katka Kocandrlova

Publicat: Katka Kocandrlova

V-a placut articolul?