info@differenta.ro (Jesteśmy tutaj dla Ciebie)

PANTOFLE A BOTY CROCS Z NOVÉ KOLEKCE LITE RIDE

  29. 07. 2019      Different TV CZ / SK

 

CROCURILE PANTOFLE PENTRU FEMEI

Crocs! Un brand care ne-a surprins de 17 ani. Crocs a parcurs un drum lung. Și nu a fost deloc ușor. Încălțăminte din plastic care arată ca înfundări? Cine ar fi spus că vor deveni un adevărat hit de modă. Prin urmare, suntem încântați să vă oferim tot ce este mai bun dintre Crocs și să fim mereu parte a acestui succes. Bine ați venit la noul episod Different TV.

Episodul de astăzi se va concentra pe LITE RIDE! Știri fierbinți care fac papuci și pantofi Crocs și mai confortabili și mai eleganți. Nu crezi? Crede-l, pentru că am încercat-o noi. Am făcut câteva teste pentru utilizatori pentru noi înșine și am ales câteva alese din rândurile noastre. Toată lumea a dat 1 *! Și asta înseamnă ceva. Și mai ales în această perioadă!

Cu toții vrem să avem picioare, ca în bumbac. Mai ales acum, timpul vacanței. Pe lângă prietenii, cunoscuții și familia , Crocs este partenerul ideal pentru aceste călătorii de aventură . De ce?

Pantofii Crocs sunt din plastic, iar principalul lor avantaj este că sunt rezistenți la apă. Nici o ploaie nu te va mai opri. Nu te va opri chiar și atunci când porți adidași Crocs. Trebuie doar să înclinați și toată apa va fi dispărută. În plus, sunt atât de confortabile pentru că. Flip-flops, papuci, înfundări, chiar și adidași conțin puncte de masaj pentru a face piciorul mai plăcut. Și acesta este un avantaj!

Aproape că am uitat. Brandul Crocs pentru seźona din acest an vine cu modele pentru cei mici - Crocs pentru copii . Deci, dacă doriți să reprezentați și să fiți armonizați ca o întreagă familie, aveți ocazia perfectă.

Pe lângă toate acestea (și este așa), vom introduce și un concept cu totul nou pentru videoclipurile pe care le vom concentra din ce în ce mai mult . Vrem să aflați mai multe fapte interesante, informații actuale și știri de la brand. În câteva minute vom rezuma cele mai bune și mai interesante lucruri pe care le veți găsi pe Different. Sperăm să vă bucurați de videoclipuri și așteptați cu nerăbdare următorul episod într-o perspectivă similară.

Asigurați-vă că ne anunțați ce mărci vă interesează și vom fotografia o altă parte despre aceasta. Scrie pe mail sau pe Facebook. Sună și fii diferit. Așteptăm cu nerăbdare să vă vedem.

CROCURI PENTRU BĂRBAȚI

Publicat: Martin Špeta

V-a placut articolul?