Extra −20 % cu codul EXTRA20Se termina la 124 ore 24 minute
+40 368 228 123 (zile lucratoare, 9-15)

PAPUCI ȘI ÎNCĂLȚĂMINTE CROCS DIN NOUA COLECȚIE LITE RIDE

  29. 07. 2019      Different TV CZ / SK

>

CROCS PANTOFLELE PENTRU DOAMNE

>

Crocodilii! Un brand care ne surprinde de 17 ani lungi. În acest timp, marca Crocs a parcurs un drum foarte lung. Și nu a fost ușor. Pantofi de plastic care arată ca niște saboți? Cine ar fi crezut că vor deveni un adevărat hit al modei. De aceea, suntem încântați să vă aducem mereu cele mai bune produse Crocs și să fim parte a acestui succes. Bine ați venit la un nou episod din emisiunea Different TV.

>

Episodul de astăzi se va concentra pe noul LITE RIDE! O nouă caracteristică care face papucii și pantofii Crocs și mai confortabili și mai eleganți. Nu credeți? Credeți-o, pentru că am încercat-o noi înșine. Am făcut un mic test de utilizare pentru noi înșine și am ales câțiva din rândurile noastre. Toată lumea i-a dat un 1*! Și asta spune ceva. Și mai ales în această perioadă a anului!

>

Toate ne dorim să avem picioare ca bumbacul. Mai ales acum, în perioada sărbătorilor. În afară de prieteni, cunoștințe și familie partenerul perfect pentru aceste călătorii aventuroase este marca Crocs. De ce?

Crocs sunt pantofi din plastic, iar principalul lor avantaj este că sunt rezistenți la apă. Nici o ploaie nu te va mai opri. Nu te va opri când porți Crocs. Doar înclinați-le și toată apa va dispărea. Flip-flops, papuci, saboți, saboți, chiar și adidași conțin puncte de masaj pentru a vă face piciorul confortabil. Și acesta este un avantaj!

>

Eram cât pe ce să uităm. În acest sezon, marca Crocs vine și cu modele pentru cei mici -Crocs pentru copii. Așadar, dacă vreți să reprezentați și să fiți coordonați ca o întreagă familie, aveți ocazia perfectă.

>>

În plus față de toate acestea (și sunt multe), vom introduce și un nou concept de videoclipuri, pe care îl vom aborda din ce în ce mai mult acum. Dorim să aflați mai multe fapte interesante, actualizări și noutăți de la marcă. În câteva minute, vom rezuma cele mai bune și mai interesante lucruri pe care le veți găsi pe Different. Sperăm că vă plac videoclipurile și că puteți aștepta deja cu nerăbdare următorul episod în aceeași ordine de idei.

Asigură-te că ne spui și tu ce mărci te interesează și vom filma următorul episod. Trimiteți-ne un e-mail sau scrieți-ne pe Facebook. Sunați-ne și fiți diferiți. Așteptăm cu nerăbdare să ne contactați.

Crocodilii din PANICA

>

Publicat: Martin Špeta

V-a placut articolul?