-15% Reducere cu codul EXTRA15Se termina la 59 ore 17 minute
info@differenta.ro (Jesteśmy tutaj dla Ciebie)

PAPUCI SI PANTOFI CROCS DIN NOUA COLECTIE LITE RIDE

  30. 07. 2019      Differenta TV RO

CROCS PAPUCI PENTRU FEMEI

Crocs! Un brand care ne surprinde de 17 ani. Crocs a parcurs un drum lung. Și nu a fost deloc ușor. Încălțăminte din plastic care arată ca niste saboti? Cine ar fi spus că vor deveni un adevărat hit de modă. Prin urmare, suntem încântați să vă oferim tot ce este mai bun de la Crocs, și să fim mereu parte a acestui succes. Bine ați venit la noul episod Different TV!

Episodul de astăzi se va concentra pe LITE RIDE! Noutatea "hot", care face papucii și pantofii Crocs și mai confortabili, și mai eleganți. Nu credeti? Credeti-ne, pentru că am încercat-o si noi. Am făcut câteva teste pentru dvs pe noi înșine, si pe picioarele noastre, și am ales câteva piese. Toate au primit maximum de stelute! Și asta înseamnă ceva. Și mai ales în această perioadă!

Cu toții vrem să avem picioarele ca în bumbac. Mai ales acum, pe timpul vacanței. Pe lângă prieteni si familie, Crocs este partenerul ideal pentru aceste călătorii de aventură. De ce?

Pantofii Crocs sunt din plastic, iar principalul lor avantaj este că sunt rezistenți la apă. Nici o ploaie nu va va mai opri. Nici chiar cand veti purta adidașii Crocs. Trebuie doar să înclinați și toată apa va fi dispărută. În plus, sunt atât de confortabili, pentru că flip-flops, papucii, sabotii, chiar și adidașii, conțin puncte de masaj, care fac atingerea si pasul mult mai plăcute. Și acesta este un avantaj maxim!

Aproape că am uitat. Brandul Crocs pentru sezonul actual vine si cu modele pentru cei mici - Crocs pentru copii. Deci, dacă doriți sa va asortati, si sa armonizați ntreagă familie, aveți ocazia perfectă.

CROCS DE BARBATI

Publicat: Martin Špeta

V-a placut articolul?