Extra −10 % cu codul EXTRA10Se termina la 90 ore 12 minute
+40 368 228 123 (zile lucratoare, 9-15)

Papucii de sănătate reprezintă o tendință de modă

  %24. %06. %2019      Din lumea modei

Ce îți vine în minte atunci când spui papucii? Dacă vă gândiți la "papucii de spital" ortopedici fără gust, probabil vă vom lua oarecum o greșeală în acest articol. Înțelegem că majoritatea dintre dvs. vă interesează mai degrabă designul, decât confortul, adică arătați mai degrabă decât sănătatea.

Crofo papuci medicale

Recent, ca un magazin de moda, există o mare cerere de încălțăminte de calitate și de calitate. Că clienții noștri pun mare accent nu numai pe design, ci și pe parametrii anatomici ai încălțămintei. Deci avem o veste bună pentru tine. Avem pantofi frumoși, devenind și sănătoși pentru dvs. Crofo papuci medicale .

Marca de moda Crocs nu mai este doar "ciocanele perforate din plastic", ci doar papucii în modelele de top. Puteți alege cu adevărat din colecția din acest an. Cizmele de papuci Crocs sunt disponibile în diverse culori, cum ar fi benzi metalice sau strălucitoare, dar și în design simplu sau papuci pe platformă.

În cele din urmă, cu siguranță nu ar trebui să subestimați informațiile de bază despre anvelopele sănătoase. De aceea avem 5 puncte de bază pe care trebuie să le urmăriți atunci când alegeți pantofii potriviți.

Crofo papuci medicale

5 parametri de pantofi de sănătate

  1. Mărimea potrivită - este important să vă asigurați că piciorul dvs. are voința în pantof, nu a fost limitat în spațiu și sa simțit ușor.
  2. Materialul - materialul potrivit este fundația. Crocs face pantofi din material special Croslite, care este durabil, moale și nu miroase picioarele.
  3. Forma anatomică - forma anatomică și branțul sunt, de asemenea, importante. În plus, pantofii Crocs au puncte de masaj pe branț care stimulează frumos piciorul.
  4. Înălțime ideală pentru călcâi - pentru bărbați până la 2,5 cm, pentru femei până la 5 cm. Crofo papuci sunt ideale pentru tine, și acest parametru este întotdeauna disponibil
  5. Greutate - Pantoful Crocs este extrem de ușor, aproape invizibil pe picioare.

Crofo papuci medicale

Publicat: Differenta Team

V-a placut articolul?