Extra −10 % cu codul EXTRA10Se termina la 46 ore 45 minute
+40 368 228 123 (zile lucratoare, 9-15)

Parfum de martie

  %09. %03. %2020      Din lumea modei

Lasă primăvara să intre în fiecare colț al casei tale ...

Parfumul lumanarilor tale preferate este plin de combinatii intoxicante care te vor uimi pe tine si pe vizitatorii tai. De asemenea, sunt un sfat minunat de cadou pentru mama, bunica, iubita și prietenul. De asemenea, veți obține mirosul lunii la un preț redus pe toată luna martie și este clar că va ajunge în coșul dvs. în curând.

Parfumul mărcii WoodWick din martie

Conectați lumânări de lemn cu orice altceva decât lemn. O fitilă crăpată din lemn, un capac din lemn și un miros lemnos de foc pentru luna de sarcină, amestecând ambergris, mosc și vetiver. Nimic nu vă amintește de o seară lângă șemineul arzător, la fel ca acest parfum.

Dar un adevărat miros de primăvară este Violetul sălbatic sau violetul sălbatic.

Aroma de martie de Yankee Candle

Gama clasică de lumânări Yankee selectează aromele lunii pentru a se potrivi sezonului. Acesta este motivul pentru care au fost alese Moonlight Blossoms și prosoape pufoase pentru luna martie .

Aroma fermecătoare a Moonlight Blossoms constă dintr-o combinație de flori, lavandă și iasomie cu mure proaspete, chihlimbar cald și mosc alb. Acesta vă va aminti de o plimbare de noapte romantică în primăvara de primăvară și va crea o atmosferă plăcută.

Opus este mirosul răcoritor al prosoape pufoase, care îți va păstra casa parfumată cu o puritate perfectă, un vârf de lămâie și măr și o adiere de lavandă și crin. Va miros doar a prosoape spălate și eliminate, pe care ai prefera să le împachetezi.

Publicat: Katka Kocandrlova

V-a placut articolul?