Extra −10 % cu codul EXTRA10Se termina la 90 ore 47 minute
+40 368 228 123 (zile lucratoare, 9-15)

Parfumul septembrie

  %04. %09. %2020      Din lumea modei

Toamna . Nu este întotdeauna cea mai populară perioadă a anului. Începe după o vară însorită, plină de vacanțe, seri calde și experiențe. Îi este greu să concureze cu primăvara, care trezește frumos natura și, de fapt, noi, după iarna adesea lungă, pe care o luăm la îndemână doar pentru că aduce Crăciun și zăpadă ca din imaginile Lada.

Dar nu ar trebui să-l respingem și să ne putem bucura la maxim. El ne poate încânta cu seri romantice, îmbrăcat într-o pătură, urmări un film și să ia culori uluitoare în afara ferestrei, cu care toamna colorează natura. O astfel de relaxare nu ar trebui să lipsească vin bun pe masă și, de asemenea, o lumânare aprinsă, cu mirosul relaxant și liniștitor potrivit. Cum ar trebui să fie? Și nu ar fi frumos dacă lumânarea s-ar crăpa, ca lemnul din șemineu?

Experimentează parfumul lunii septembrie și tonează cu un val plăcut de toamnă cu lumânările Yankee și lumânările WoodWick . De acum vei iubi toamna.

Marca populară Yankee Candle a ales cașmirul cald și uscată lavanda și stejarul pentru luna septembrie. Casmirul cald , așa cum sugerează și numele, este cald, moale și liniștitor, la fel și atingerea cașmirului. Veți dori să vă „înecați” în această aromă de lux de lemn de santal și patchouli exotice.

Lumânări sau ceară parfumate Lavanda uscată și Stejar miroase a un buchet de lavandă sfâșiată. Dar ascunde și un vârf de vanilie, un bob de piper alb și secretul ierbii indiene Davana.

Lumânările WoodWick cu o fitilă crăpată vă vor câștiga în septembrie cu mirosul intoxicant de Evening Onyx sau delicatul Tea White & Jasmine. În Evening Onyx veți simți o combinație unică de frunze de iasomie, orhidee neagră și lemn de santal, care ajunge în fiecare colț al casei dvs. și vă va încânta nu numai pe dvs., ci și pe toți cei care vă vizitează.

Parfumul de ceai alb și iasomie vă va câștiga simțurile. Arata proaspat si curat si se combina cu parfumul de cedru rosu si trandafir.

Publicat: Katka Kocandrlova

V-a placut articolul?