Extra −10 % cu codul EXTRA10Se termina la 89 ore 58 minute
+40 368 228 123 (zile lucratoare, 9-15)

Pastele prezinta genti de mana

  %13. %04. %2020      Din lumea modei

Escorte de sărbătoare de sărbătoare,
avem genti asa cum sunt vopsite,
dacă nu vrei să fii pictat,
stocul este de asemenea alb.
Datorită reducerii irezistibile.

Așa este. Este Paștele , sărbătoarea primăverii , sărbătorind învierea lui Iisus Hristos. Există multe tradiții frumoase, cum ar fi vopsirea ouălor, tricotarea și spălarea cu poms pom, udarea și coacerea mielului dulce sau umplutura delicioasă. Noi, diferiți, avem o tradiție și pentru Paști. Te face fericit .

Cadoul de la noi este plin de ispite pentru tine, așa că se spune că mielul nu te va reproșa. Genți . Sunt iubite de orice femeie, indiferent de vârstă, aspect și stil. Fiecare dintre noi va fi fericit, așa că de ce să nu-l ascundem ca un cadou în coșul de Paște cu care iepurasul a semnat? Mic, mare, umăr, mână, multifuncțional , elegant și jucăuș. Toți aceștia sunt pe stoc și abia așteaptă un zâmbet care să vă contureze unii dintre voi.

Ai văzut, de exemplu, o nouă colecție de la mai iubit Anekke de brand ? Din acea primăvară și romantism respiră asupra ta. Și cum rămâne cu gențile elegante de genți Calvin Klein ? De data aceasta veți obține nu numai culori strălucitoare de primăvară, ci și forme atipice.

Rucsacurile desigual în multe modele sunt cu siguranță preferatele noastre fierbinți. În comparație cu geanta de mână „se gândește” la spatele tău și design-urile din noua colecție pur și simplu iau vântul din pânze. Puteți alege un model decent, izbitor și pur elegant și credeți că cu siguranță nu veți dori să îl scoateți. Puteți obține o reducere unică până la miezul nopții astăzi. Găsește Iepurasul de Paște și este al tău! Vânătoare bine, astfel încât să poți prinde nu numai iepurasul, ci și piesa ta de vis.

Paști

Publicat: Katka Kocandrlova

V-a placut articolul?