+40 799 210 992 (zile lucratoare, 9-15)

Pe valurile marii

  03. 04. 2018      Din lumea modei

Doamnelor, strângeți pânzele, - să mergem! Pe valurile marii vom naviga prin zilele proaspete de primăvară, până în vara fierbinte. Dungile albastre și albe, cu detalii roșii, la care se adauga taieturi uimitoare, pline de  imaginație, și combinații pe care nu le vedeti chiar la oricine, va vor captiva!

Fie că sunteți blondă, roșcată, sau brunetă, slabuta, plinuta, nu conteaza, stilul nautic este potrivit tuturor, si puteti pluti in acest stil pe valurile modei, fara probleme. 

Prima oprire este în portul Desigual. Mini rochia albastru închis cu o tăietura sportivă, elegantă, care vă face să va simtit întotdeauna grozav, atunci când o îmbrăcați. Doar adăugați-i niste adidasi Desigual cu un ochi cu care vedeti pana in zare, si puteti porni pe vas, in explorarea lumii modei. 

Rochie Desigual

Maxi lungime, originalitate maximă! Într-o vacanță de vară, în zilele de vară pline de soare, asemenea rochie Desigual trebuie sa o aveti, pur și simplu. O tăietură care arata bine pe orice silueta, un material care gadila subtil corpul și sufletul, și un design care vă va face căpitanul vasului vara aceasta! Puteți purta orice adidași, balerini sau flip-flopi, la ea. Dar alegerea noastra acum sunt papucii Melissa albastri, cu bretele răsucite ca o frânghie.

Rochie Desigual

Pune-ți dulapul și tricoul tău de bandă - nu funcționează din modă! Nu veți strica nici un costum sau invers. Indiferent dacă ieșiți în îmbrăcăminte sportivă, casuală sau elegantă, aceasta oferă întotdeauna doza potrivită de strălucire și jucăușă. Dacă vă este frică de dungile orizontale despre care se zvonește că se vor răspândi caracterele vizual, trageți dungile verticale, veți întinde vizual și clarificați figura și veți fi o stea marină și mai mare.

Ce să nu uităm? Că marinarii sau blugi albi sunt în mod inerent în stilul maritim! Combinați-le ușor cu salopete dungate, cizme și accesorii. Blugi desiguali au o lungime peste glezne, o tăietură îngustă și o talie care evidențiază punctele tale forte și ca o "cireșă pe tort" imaginară de broderie mandala albastră închisă, care face ca este necesar un pic pentru acest sezon.

Tricou desigual

Că lipsește o parte din completarea perfectă a echipamentului marinei tale? Nu vă faceți griji, puteți potrivi totul în alb, albastru și roșu - acestea pot fi genți de mână, pantofi, eșarfe și bijuterii. Monocolor și combinația acestor culori și nuanțele lor.

"Numarul unu" este o geanta de incaltaminte Tommy Hilfiger , o curea in spate in loc de o curea sau un rucsac elegant Tommy Hilfiger intr-un finisaj albastru albastru. Doamnele de eleganță sportivă își vor găsi, de asemenea, doamnele și doamnele care se bucură de lux, cu puțină jucăușie.

Tommy Hilfiger geantă de mână

rucsac Tommy Hilfiger

 

 

Sperăm să vă bucurați de croazieră după inspirația stilului nemuritor și că valul marinarului a fost eliminat la fel ca noi ...

Publicat: Katka Kocandrlova

V-a placut articolul?

Acest site utilizează cookie-uri pentru a furniza servicii, pentru a personaliza anunțurile, și pentru a analiza traficul. Mai multe informatii